Wij wensen iedereen Prettige Feestdagen

en een gezond 2020 !!!

Het laatste nieuws

Terugblik Kerstmarkt Bemmel

Geschreven op

Kerstmarkt in Bemmel weer succesvol verlopen! Ondanks het slechte weer van zondagmorgen 8 december met veel regen en wind, kan de organisatie van de kerstmarkt in Bemmel toch terugkijken op een geslaagd evenement. Lees meer »

Kerstweekend 6-7-8 December

Geschreven op

DRIE DAGEN SCHAATSPLEZIER EN VERTIER IN BEMMEL. Komend weekend 6, 7 en 8 december is er in Bemmel van alles te beleven. Voor het eerst ligt op de Markt in Bemmel drie dagen een overdekte kunststof ijsbaan waar gratis geschaatst kan worden. Lees meer »

Samen staan we Sterk

Geschreven op

Ondernemersvereniging Beleef Bemmel zoekt intensievere samenwerking met verenigingen en stichtingen in Bemmel. Samenwerken maakt ons sterk. Vanuit die gedachte heeft de ondernemersvereniging “Beleef Bemmel” het initiatief opgepakt om contact te zoeken met alle vereniginge... Lees meer »

Muziekfestival Groot Succes

Geschreven op

Muziekfestival Lingewaard voor iedereen een groot feest BEMMEL - Afgelopen zondag 14 juli was het feest in Bemmel. Toen vond voor de eerste keer het Muziekfestival Lingewaard plaats. Dit festival is een samenvoeging van het Internationaal Kapellenfestival Bemmel (georgani... Lees meer »

Muziekfestival 2019

Geschreven op

Muziekfestival Lingewaard 14 juli 2019 Op zondag 14 juli 2019 vindt in Bemmel een uniek evenement plaats. Dan organiseren Het Smartlappenkoor Lingewaard i.s.m. De Leemkuulers, de Stichting Zwitserse week en de Ondernemersvereniging Beleef Bemmel het Muziekfestival Lingewa... Lees meer »

Zondag Aanstaande !!!!!!!!!

Geschreven op

Muziekfestival Lingewaard in de startblokken BEMMEL - Aanstaande zondag 14 juli vindt in Bemmel een nieuw evenement plaats: Het Muziekfestival Lingewaard! Dit festival bestaat uit de eenmalige samenvoeging van het “Internationaal Kapellenfestival Bemmel” en het Korenfesti... Lees meer »

15 Juni VADERDAGINKOPEN doen !!!

Geschreven op

Zaterdag 15 juni gezellig Vaderdag-inkopen doen in Bemmel! Zondag 16 juni is het Vaderdag en deze dag mag natuurlijk niet worden vergeten. Om de mama’s en kinderen te helpen alle vaders eens extra in het zonnetje te zetten, zorgen de ondernemers van Bemmel dat zaterdag 15... Lees meer »

Nieuw Marktaanzicht

Geschreven op

Marktaanzicht Lidl-pand van last naar lust voor het oog! Wie heeft zich de afgelopen jaren niet geërgerd aan de grijze, grauwe ruiten aan de Marktzijde van het Lidl-pand in Bemmel. Nu dat is vanaf woensdag 5 juni verleden tijd. Lees meer »

In de Mode wederom Succes

Geschreven op

Bemmel in de Mode 2019 weer een groot succes! De organisatoren van Bemmel in de Mode kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Met twee spetterende modeshows als grote publiekstrekker en een gezellige voorjaarmarkt kan zeker weer worden gezegd, dat er in Bem... Lees meer »

Klantvriendelijk!!!

Geschreven op

Eetwinkel Polly Meest Klantvriendelijke Ondernemer van Bemmel 2019 Sinds afgelopen maandag 18 maart mag Eetwinkel Polly uit Bemmel zich een heel jaar lang de Meest Klantvriendelijke Ondernemer van Bemmel noemen. Lees meer »

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden