Het laatste nieuws

Lingewaard 10-tje

Geschreven op

Het Lingewaard 10-tje Heeft u een jubilaris in dienst? Wilt u uw medewerkers bedanken voor hun inzet? Of heeft de personeelsvereniging nog middelen in kas omdat er in de afgelopen periode geen uitjes konden worden georganiseerd? DENK dan eens aan het Lingewaard 10-tje!!! Lees meer »

Wensboomproject GROOT succes

Geschreven op

Wensen van wensboomproject Bemmel in vervulling. Het lijkt wel “hart in actie”, zegt Lianne Geurtsen die samen met Marije Calkhoven vanuit de kerstmarktcommissie van Beleef Bemmel langsgaat bij de geselecteerde winnaars van het wensboomproject 2020. Het Lees meer »

Steun de Horeca in Bemmel

Geschreven op

Lees meer »

Kerstkoopzondagen

Geschreven op

KERSTKOOPZONDAGEN IN PLAATS VAN KERSTMARKT IN BEMMEL In verband met de coronamaatregelen heeft de Kerstcommissie van Bemmel in overleg met de Gemeente en het bestuur van Beleef Bemmel helaas moeten besluiten dat de Kerstmarkt in Bemmel dit jaar geen doorgang kan vinden. Lees meer »

In het Zonnetje gezet !!!

Geschreven op

Onderscheiding voor vertrekkende bestuursleden Ondernemersvereniging Beleef Bemmel. Tijdens de bestuursvergadering van de ondernemersvereniging Beleef Bemmel zijn twee aftredende bestuursleden door de Gemeente in het zonnetje gezet. Lees meer »

Terugblik Wensboom project

Geschreven op

Wensboomproject Kerstmarkt Bemmel 2019 weer geslaagd! Zaterdag 21 december heeft weer de bekendmaking van de winnaars van het wensboomproject Kerstmarkt Bemmel 2019 plaatsgevonden. Onder grote belangstelling van hun familieleden werden de prijswinnaars bij de grote kerstb... Lees meer »

Modekoopzondag 19 April

Geschreven op

Bemmel go’s Eurovision! Op zondag 19 april 2020 gaat de modekoopzondag dit jaar op de Eurovisie songfestival tour! Want met zo’n gigantisch evenement in ons eigen land, kunnen we bijna niet anders dan “ Bemmel in de mode” in een “songfestival-jasje” te steken. Net zoals d Lees meer »

Terugblik Kerstmarkt Bemmel

Geschreven op

Kerstmarkt in Bemmel weer succesvol verlopen! Ondanks het slechte weer van zondagmorgen 8 december met veel regen en wind, kan de organisatie van de kerstmarkt in Bemmel toch terugkijken op een geslaagd evenement. Lees meer »

Kerstweekend 6-7-8 December

Geschreven op

DRIE DAGEN SCHAATSPLEZIER EN VERTIER IN BEMMEL. Komend weekend 6, 7 en 8 december is er in Bemmel van alles te beleven. Voor het eerst ligt op de Markt in Bemmel drie dagen een overdekte kunststof ijsbaan waar gratis geschaatst kan worden. Lees meer »

Samen staan we Sterk

Geschreven op

Ondernemersvereniging Beleef Bemmel zoekt intensievere samenwerking met verenigingen en stichtingen in Bemmel. Samenwerken maakt ons sterk. Vanuit die gedachte heeft de ondernemersvereniging “Beleef Bemmel” het initiatief opgepakt om contact te zoeken met alle vereniginge... Lees meer »

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden