Pas goed op elkaar & blijf gezond !!!

Wij staan voor u klaar.

Het laatste nieuws

Kerstkoopzondagen

Geschreven op

KERSTKOOPZONDAGEN IN PLAATS VAN KERSTMARKT IN BEMMEL In verband met de coronamaatregelen heeft de Kerstcommissie van Bemmel in overleg met de Gemeente en het bestuur van Beleef Bemmel helaas moeten besluiten dat de Kerstmarkt in Bemmel dit jaar geen doorgang kan vinden. Lees meer »

In het Zonnetje gezet !!!

Geschreven op

Onderscheiding voor vertrekkende bestuursleden Ondernemersvereniging Beleef Bemmel. Tijdens de bestuursvergadering van de ondernemersvereniging Beleef Bemmel zijn twee aftredende bestuursleden door de Gemeente in het zonnetje gezet. Lees meer »

Terugblik Wensboom project

Geschreven op

Wensboomproject Kerstmarkt Bemmel 2019 weer geslaagd! Zaterdag 21 december heeft weer de bekendmaking van de winnaars van het wensboomproject Kerstmarkt Bemmel 2019 plaatsgevonden. Onder grote belangstelling van hun familieleden werden de prijswinnaars bij de grote kerstb... Lees meer »

Modekoopzondag 19 April

Geschreven op

Bemmel go’s Eurovision! Op zondag 19 april 2020 gaat de modekoopzondag dit jaar op de Eurovisie songfestival tour! Want met zo’n gigantisch evenement in ons eigen land, kunnen we bijna niet anders dan “ Bemmel in de mode” in een “songfestival-jasje” te steken. Net zoals d Lees meer »

Terugblik Kerstmarkt Bemmel

Geschreven op

Kerstmarkt in Bemmel weer succesvol verlopen! Ondanks het slechte weer van zondagmorgen 8 december met veel regen en wind, kan de organisatie van de kerstmarkt in Bemmel toch terugkijken op een geslaagd evenement. Lees meer »

Kerstweekend 6-7-8 December

Geschreven op

DRIE DAGEN SCHAATSPLEZIER EN VERTIER IN BEMMEL. Komend weekend 6, 7 en 8 december is er in Bemmel van alles te beleven. Voor het eerst ligt op de Markt in Bemmel drie dagen een overdekte kunststof ijsbaan waar gratis geschaatst kan worden. Lees meer »

Samen staan we Sterk

Geschreven op

Ondernemersvereniging Beleef Bemmel zoekt intensievere samenwerking met verenigingen en stichtingen in Bemmel. Samenwerken maakt ons sterk. Vanuit die gedachte heeft de ondernemersvereniging “Beleef Bemmel” het initiatief opgepakt om contact te zoeken met alle vereniginge... Lees meer »

Muziekfestival Groot Succes

Geschreven op

Muziekfestival Lingewaard voor iedereen een groot feest BEMMEL - Afgelopen zondag 14 juli was het feest in Bemmel. Toen vond voor de eerste keer het Muziekfestival Lingewaard plaats. Dit festival is een samenvoeging van het Internationaal Kapellenfestival Bemmel (georgani... Lees meer »

Muziekfestival 2019

Geschreven op

Muziekfestival Lingewaard 14 juli 2019 Op zondag 14 juli 2019 vindt in Bemmel een uniek evenement plaats. Dan organiseren Het Smartlappenkoor Lingewaard i.s.m. De Leemkuulers, de Stichting Zwitserse week en de Ondernemersvereniging Beleef Bemmel het Muziekfestival Lingewa... Lees meer »

Zondag Aanstaande !!!!!!!!!

Geschreven op

Muziekfestival Lingewaard in de startblokken BEMMEL - Aanstaande zondag 14 juli vindt in Bemmel een nieuw evenement plaats: Het Muziekfestival Lingewaard! Dit festival bestaat uit de eenmalige samenvoeging van het “Internationaal Kapellenfestival Bemmel” en het Korenfesti... Lees meer »

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden