BELEEF BEMMEL ONDERNEMERS PRESENTEREN ZICH

Geschreven op

Henk en Frans komen langs! VLOG 59 De Kooi Sportcentrum VLOG 58 Fysiotherapie Braam VLOG 57 Lingewaard Tandartsen VLOG 56 Constantijn Koen Uitvaartverzorging VLOG 55 Kapsalon Riccio Bemmel VLOG 54 Joosten en Stuurman Architecten VLOG 53 MTC Telecommunicatie Bemmel Vlog 52... Lees meer »

UITSLAG VALENTIJNS-ACTIE BEKEND.

Geschreven op

UITSLAG VALENTIJNS-ACTIE BEKEND. De door Centrummanagement Lingewaard uitgeschreven Valentijns-actie is met meer dan 100 inzendingen zeker een succes geworden. Inwoners van Lingewaard konden een voorstel indienen om in het kader van Valentijn met iemand te gaan eten in ee... Lees meer »

Lingewaard 10 tje

Geschreven op

HET LINGEWAARD 10 tje EEN MOOI CADEAU! Beste inwoners van Lingewaard en omgeving, Misschien heeft u er al het een en ander over gehoord of gelezen, in Lingewaard is het Lingewaard Tientje geïntroduceerd. Een cadeaubon/voucher ter waarde van € 10,- . De Lees meer »

Veel mooie, kleine kerstwensen in vervulling bij Wensboomproject Bemmel

Geschreven op

Veel mooie, kleine kerstwensen in vervulling bij Wensboomproject Bemmel Ondanks dat dit jaar de Kerstmarkt helaas geen doorgang kon vinden, heeft de Kerstcommissie van Bemmel wel weer extra energie gestoken in een succesvol Kerstwensboomproject. Lees meer »

Extra kerstkoopzondag 19 december in Bemmel

Geschreven op

A.s. zondag 19 december is in Bemmel van 12 tot 17 uur een extra koopzondag. De ondernemers heten u van harete welkom. Lees meer »

FIJNE FEESTDAGEN

Geschreven op

Het bestuur en de ondernemers van Beleef Bemmel wensen u, ondanks alle corona-beperkingen, fijne feestdagen en een voorspoedig maar vooral gezond 2022 toe. Lees meer »

Kerstkoopzondag 12 december 2021

Geschreven op

U komt toch ook naar de kerstkoopzondag van 12 december! Kerstmarkt 2021 wordt Kerst koopzondag Vanwege de nieuwe maatregelen moeten wij helaas mededelen dat de kerstmarkt en kinderkermis in Bemmel niet door kunnen gaan dit jaar. Lees meer »

Lingewaard 10-tje

Geschreven op

Het Lingewaard 10-tje Heeft u een jubilaris in dienst? Wilt u uw medewerkers bedanken voor hun inzet? Of heeft de personeelsvereniging nog middelen in kas omdat er in de afgelopen periode geen uitjes konden worden georganiseerd? DENK dan eens aan het Lingewaard 10-tje!!! Lees meer »

Promotiefilm Beleef Bemmel

Geschreven op

Beleef Bemmel heeft in samenwerking met de gemeente Lingewaard een informatieve wandeling door het centrum van Bemmel gemaakt. Lees meer »

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden