SINTERKLAASINTOCHT BEMMEL 2023

Geschreven op

Sinterklaasintocht Bemmel 2023

Intocht Sinterklaas 2023 in Bemmel

Op zondag 19 november 2023 wordt Sinterklaas ingehaald in Bemmel. De intocht start dit jaar om 13.00 uur vanaf de Sportlaan in Bemmel. Het wordt een gezellige intocht met o.a. Hoofdpiet, motorpieten en de looppieten. Dit alles onder muzikale begeleiding van drumfanfare Eska. Sinterklaas hoopt natuurlijk dat alle kinderen langs de route hun huis willen versieren.

Route sinterklaasintocht 19 november 2023
De route van de optocht ziet er als volgt uit:
Vertrek vanaf Eska, Sportlaan, Wardstraat oversteken, dr. B Bastiaansstraat, einde van de weg linksaf, Oostervelden, halverwege, een kleine stop, aan het eind rechtsaf richting verzorgingshuis Liduina.
Hier even een kleine pauze, daarna terug, aan het eind linksaf Dorpsstraat, Dorpsstraat vervolgen richting winkelpromenade. Hier is een stop bij het Sinterklaashuis (oude speelgoedwinkel),aan het einde rechtsaf Loostraat, bij Wijs IJs rechtsaf naar het marktplein.

Vervolgprogramma
Hier volgt nog een middagprogramma wat verzorgd wordt door Rode Draad Entertainment en CV DE Geintrappers. Het wordt een gevarieerde intocht en een mooi feest , wat tot ongeveer 15.30 uur zal duren. Na afloop krijgen de aanwezige kinderen een heerlijke traktatie aangeboden.
Deze middag is speciaal bedoeld voor kinderen van de basisschool t/m groep 5, ook zijn kinderen uit de omliggende dorpen welkom.

Sinterklaas heeft gevraagd of de kinderen van Bemmel een mooie kleurplaat willen inkleuren. Deze zijn verkrijgbaar bij Jumbo en Albert Heijn.

Inleveren kan tot 27 november bij Opdam Financieel Advies, Klappenburgstraat 1A in Bemmel. Buiten kantooruren in de brievenbus.

Misschien win je nog wel een prijsje!

Meer informatie

Meer informatie staat vermeld op de website van CV de Geintrappers www.degeintrappers.nl of kan opgevraagd worden bij de Sinterklaascommissie, telefoon 0481-465467 of 0613200732

De Sinterklaasoptocht wordt georganiseerd door CV de Geintrappers, Rode Draad Entertainment, in samenwerking met Beleef Bemmel.

« Naar het overzicht

Ondernemer aan het woord

Vlog 59 Sportcentrum de Kooi Bemmel

Vlog 59 Sportcentrum de Kooi Bemmel

Vlog 58 Fysiotherapie Jordi Braam Bemmel

Vlog 58 Fysiotherapie Jordi Braam Bemmel

Vlog 57 Lingewaard Tandartsen

Vlog 57 Lingewaard Tandartsen

Alle vlogs

Het laatste nieuws

KERSTWENSBOOMPROJECT BEMMEL 2023 WEER ZEER GESLAAGD

Kerstwensboomproject Bemmel weer zeer geslaagd! Afgelopen december is door de Kerstmarktcommissie van de ondernemersvereniging...

Meet en Greet met de Kerstman tijdens de Kerstmarkt 10 december in Bemmel

Meet en Greet met Kerstman in Bemmel A.s. zondag 10 december kunnen tijdens de Kerstmarkt in Bemmel de kinderen o.a. naar een...

SINTERKLAAS WOONT 3 DAGEN IN BEMMEL !

PERSOONLIJKE UITNODIGING VAN SINTERKLAAS Lieve kinderen, Ik wil jullie allemaal uitnodigen om een kijkje te komen nemen in mijn...

Alle nieuws