Vragenlijst

Zoals tijdens de Beleef Bemmel vergadering van 18 April 2024 afgesproken, hebben wij inmiddels een vragenlijst samengesteld om inzichten/ervaringen en toekomstplannen van jullie uit te vragen. Deze kunnen een significante bijdrage leveren aan het in beeld brengen van de mogelijke opties voor het winkelcentrum/gebied van Bemmel.

Wij hebben gekozen voor een vragenlijst maar mocht je liever in een persoonlijk gesprek dit toelichten dan is dit uiteraard ook mogelijk en zullen wij contact met je opnemen. Geef dit svp aan.

De vragenlijst zal slechts enkele minuten van je tijd in beslag nemen en je deelname is enorm belangrijk om dit onderzoek te laten slagen.

Alle verzamelde informatie zal vertrouwelijk worden behandeld.

Wij waarderen je tijd en expertise en alle leden van Beleef Bemmel zullen toegang krijgen tot een rapport dat de verzamelde inzichten en trends benadrukt.

Om deel te nemen vul onderstaand formulier uiterlijk voor 26 mei in (Let op: het formulier moet binnen 20 minuten worden ingevuld)

Wij kijken uit naar je waardevolle bijdrage en danken bij voorbaat voor je tijd en inzet.

ja
nee
ja
nee
ja
nee

* Deze velden zijn verplicht.

Ondernemer aan het woord

Vlog 59 Sportcentrum de Kooi Bemmel

Vlog 59 Sportcentrum de Kooi Bemmel

Vlog 58 Fysiotherapie Jordi Braam Bemmel

Vlog 58 Fysiotherapie Jordi Braam Bemmel

Vlog 57 Lingewaard Tandartsen

Vlog 57 Lingewaard Tandartsen

Alle vlogs

Het laatste nieuws

KERSTWENSBOOMPROJECT BEMMEL 2023 WEER ZEER GESLAAGD

Kerstwensboomproject Bemmel weer zeer geslaagd! Afgelopen december is door de Kerstmarktcommissie van de ondernemersvereniging...

Meet en Greet met de Kerstman tijdens de Kerstmarkt 10 december in Bemmel

Meet en Greet met Kerstman in Bemmel A.s. zondag 10 december kunnen tijdens de Kerstmarkt in Bemmel de kinderen o.a. naar een...

SINTERKLAAS WOONT 3 DAGEN IN BEMMEL !

PERSOONLIJKE UITNODIGING VAN SINTERKLAAS Lieve kinderen, Ik wil jullie allemaal uitnodigen om een kijkje te komen nemen in mijn...

Alle nieuws