Bootcamp Anytime Fitness

 

Bootcamp en Boksfit a.s. zaterdag 24 september op de Markt in Bemmel

A.s. zaterdag 24 september organiseert Anytime Fitness Bemmel verschillende sportieve activiteiten op het marktplein. Wij organiseren try-outs Bootcamp en Boksfit, beide 2 sportieve activiteiten waarin het hele lichaam getraind wordt. Doe jij mee onder begeleiding van 1 van onze instructeurs?

Programma:

11:00 try-out Bootcamp
12:00 try-out Boksfit
13:00 try-out Bootcamp
14:00 try-out Boksfit

Hoe gezond ben jij?
Naast de sportieve uitdagingen, waar gratis aan deelgenomen kan worden, is er ook de mogelijkheid om een lichaamsanalyse te laten uitvoeren op een Inbody weegschaal met gratis rapportuitdraai. Op dit rapport kan jij zien hoe jij er lichamelijk voor staat en geven wij uitleg hoe jij kan gaan beginnen met het werken aan je gezondheid.

 Challenge tijd!
Ook zullen er die dag verschillende uitdagingen zijn waarmee leuke prijzen gewonnen kunnen worden. De uitdagingen zijn voor jong en oud!

Fysiotherapie. 
Namens Fysio Braam zal er een stand staan waar alles gevraagd kan worden omtrent fysiotherapie, blessures en of klachten

 Brasserie Bloem
Vanuit Brasserie BLOEM zullen er heerlijk gezonde snacks en smoothies aanwezig zijn.

Kortom, ben jij op zoek naar een aantal leuke uitdagingen en informatie over gezondheid en voeding? Kom dan a.s. zaterdag 24 september tussen 11:00-15:00 op het marktplein in Bemmel, tot dan!

Team Anytime Fitness Bemmel & Fysiotherapie Braam

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden