BEMMEL IN DE MODE 10 APRIL 2022

Zondag 10 april Modekoopzondag in Bemmel

Zondag 10 april is het eindelijk zover. Dan organiseren de ondernemers van Bemmel, na twee jaar onderbreking als gevolg van corona, weer de traditionele Modekoopzondag met onder andere twee modeshows. Wij verwelkomen u graag om te genieten van al het moois op modegebied. 

Op de promenade, in het centrum van Bemmel, presenteren wij u twee modeshows. De eerste show is om 13:00 uur en de tweede show is om 15:00 uur. De nieuwste modetrends op het gebied van kleding, schoenen, accessoires en kapsels worden geshowd door “onze” modellen. Als u dit nog nooit gezien heeft, dan wordt dat toch echt de hoogste tijd. Dit mag u niet missen! Om al het moois dat wordt geshowd ook te kunnen kopen, zijn onze winkels natuurlijk geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Ook zal in het hele centrum van 11.00 uur tot 17.00 uur een voorjaarsmarkt worden gehouden. Deze wordt georganiseerd door Ansjaevents.

Natuurlijk kunt u voor, tijdens, of na het shoppen genieten bij onze lokale horeca. Dit maakt deze dag tot een compleet uitje. Oh ja, er is volop gratis parkeergelegenheid. Dus genoeg redenen om a.s. zondag 10 April van 11.00 uur tot 17.00 uur de Modekoopzondag in Bemmel te bezoeken.

Hopelijk zijn de weergoden ons deze dag gunstig gezind. Komt u onze nu nog lege stoelen vullen?
(Zie foto)

Tot zondag! 

 

Groeten van de Bemmelse ondernemers. 

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden