Sport Village Bemmel

Contactgegevens

Markt 41  
6681 AG Bemmel
0481 - 462 947 

info@sportvillage-bemmel.nl
www.sportvillage-bemmel.nl

Sport Village is een nieuwe en moderne sportwinkel in hartje Bemmel aan de Markt 41.Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en parkeren is in Bemmel gratis d.m.v. gebruik van uw blauwe parkeerkaart. Bemmel heeft een grote ondergrondse parkeergarage en diverse parkeergelegenheden door het dorp heen. 

Door ICT en sport te combineren kunt u bij ons terecht voor een zo goed mogelijk advies. Naast deze nieuwe technologie staan onze ervaren medewerkers u graag te woord met hun kennis van de praktijk. Wilt u uw team of vereniging laten sponsoren door Sport Village? Neem dan gerust contact met ons op en wij kunnen vrijblijvend de mogelijkheden bespreken. Tevens kunnen wij de teamkleding voor uw vereniging verzorgen tegen zeer concurrende prijzen.

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden