Pas goed op elkaar & blijf gezond !!!

Wij staan voor u klaar.

Het laatste nieuws

Kinderattracties op 13 mei

Geschreven op

Kinderattracties op de Markt in Bemmel op 13 mei a.s. Winkelen is niet altijd even leuk voor kinderen. Dat betekent voor de ouders vaak een hoop stress en gedoe. Om de kinderen een plezier te doen en de ouders een handje te helpen, worden door ondernemers van de Onderneme... Lees meer »

Modekoopzondag ENORM succes

Geschreven op

Modekoopzondag weer een groot succes! De Modekoopzondag van 9 april is weer een groot succes geworden. Mede door het prachtige weer hebben veel mensen de weg naar Bemmel gevonden en kunnen zij genieten van twee spectaculaire modeshows en een grote braderie. Lees meer »

Creatief Bemmel 17 september 2017

Geschreven op

Creatief Bemmel met koopzondag op 17 september a.s. Op 17 september a.s. beleeft Bemmel haar derde Creatieve koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Naast een gezellige koopzondag inclusief braderie met afwisselende kramen en standhouders, zal er plaats zijn voor creatievelin... Lees meer »

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden