Het laatste nieuws

De BESTE Cafetaria van Nederland is in BEMMEL

Geschreven op

DE BESTE CAFETARIA VAN NEDERLAND STAAT IN BEMMEL !!!! Eetwinkel Polly heeft een wereldprestatie neergezet. Rob en zoon Jesper Polman hebben de afgelopen jaren hun hoge niveau telkens weten vast te houden, samen met hun team. Lees meer »

Groot Succes Bemmel Creatief

Geschreven op

UNIEKE COMBINATIE CREATIEVE MARKT EN SCIENCE-PLEIN EEN SUCCES De eerste unieke combinatie van een creatieve markt en een Science-plein in Bemmel is succesvol geweest. Ondanks dat, mede door de voorspellingen over het weer, de publieke belangstelling wat minder is geweest... Lees meer »

Creatief Bemmel met Science-Plein

Geschreven op

A.S. ZONDAG 17 SEPTEMBER “CREATIEF BEMMEL” MET SCIENCE-PLEIN A.s. zondag 17 september is het zover. Van 12.00 tot 17.00 uur is er weer een gezellige Koopzondag in Bemmel. Daarnaast is er deze middag een Creatieve Markt met een uniek Science-plein! Dit Lees meer »

Bemmel Zingt 2017

Geschreven op

Heel “BEMMEL ZINGT” a.s. zondag 9 juli 2017 Houd u van gezellige smartlappen muziek en van gezellig winkelen dan mag u a.s. zondag het evenement “BEMMEL ZINGT” niet missen. Op 5 podia in het centrum van Bemmel treden van 12.00 tot 17.05 uur maar liefst 14 verschillende ko... Lees meer »

Kinderattracties op 13 mei

Geschreven op

Kinderattracties op de Markt in Bemmel op 13 mei a.s. Winkelen is niet altijd even leuk voor kinderen. Dat betekent voor de ouders vaak een hoop stress en gedoe. Om de kinderen een plezier te doen en de ouders een handje te helpen, worden door ondernemers van de Onderneme... Lees meer »

Modekoopzondag ENORM succes

Geschreven op

Modekoopzondag weer een groot succes! De Modekoopzondag van 9 april is weer een groot succes geworden. Mede door het prachtige weer hebben veel mensen de weg naar Bemmel gevonden en kunnen zij genieten van twee spectaculaire modeshows en een grote braderie. Lees meer »

Creatief Bemmel 17 september 2017

Geschreven op

Creatief Bemmel met koopzondag op 17 september a.s. Op 17 september a.s. beleeft Bemmel haar derde Creatieve koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Naast een gezellige koopzondag inclusief braderie met afwisselende kramen en standhouders, zal er plaats zijn voor creatievelin... Lees meer »

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden