Pas goed op elkaar & blijf gezond !!!

Wij staan voor u klaar.

Het laatste nieuws

Terugblik Bemmel Creatief

Geschreven op

Bemmel Creatief 2018 was gezellig en vooral creatief Afgelopen zondag vond in het centrum van Bemmel alweer de vierde editie van Bemmel Creatief plaats. Het was een gezellige koopzondag in combinatie met een creatieve markt en verrassende elementen. Lees meer »

LIKE ons op Facebook

Geschreven op

Lees meer »

Bemmel Creatief

Geschreven op

Voorbeeld tekst. Lees meer »

Wat een Succes !!!

Geschreven op

VIJFDE SMARTLAPPENFESTIVAL “BEMMEL ZINGT” EEN GROOT SUCCES Het 1 ste lustrum van het Smartlappenfestival, dat nu alweer drie jaar in samenwerking met de Ondernemersvereniging Bemmel wordt georganiseerd, is weer een groot succes geworden. De Lees meer »

Wensboomproject

Geschreven op

Mooie wensen in vervulling bij wensboomproject Kerstmarkt Bemmel 2017 Zaterdag 6 januari is het dan zover. Bij de grote kerstboom op de Markt in Bemmel worden de prijswinnaars van het wensboomproject 2017 officieel bekend gemaakt. Lees meer »

Opening Carnavalsseizoen op de Markt

Geschreven op

Ondernemersvereniging Bemmel ondersteunt opening Carnavalsseizoen De Geintrappers Carnavalsvereniging De Geintrappers opent de 11de van de 11de het carnavalsseizoen op de Markt in Bemmel. Het wordt een feestelijke opening waarbij m.n. ook gedacht wordt aan de kinderen. Lees meer »

De BESTE Cafetaria van Nederland is in BEMMEL

Geschreven op

DE BESTE CAFETARIA VAN NEDERLAND STAAT IN BEMMEL !!!! Eetwinkel Polly heeft een wereldprestatie neergezet. Rob en zoon Jesper Polman hebben de afgelopen jaren hun hoge niveau telkens weten vast te houden, samen met hun team. Lees meer »

Groot Succes Bemmel Creatief

Geschreven op

UNIEKE COMBINATIE CREATIEVE MARKT EN SCIENCE-PLEIN EEN SUCCES De eerste unieke combinatie van een creatieve markt en een Science-plein in Bemmel is succesvol geweest. Ondanks dat, mede door de voorspellingen over het weer, de publieke belangstelling wat minder is geweest... Lees meer »

Creatief Bemmel met Science-Plein

Geschreven op

A.S. ZONDAG 17 SEPTEMBER “CREATIEF BEMMEL” MET SCIENCE-PLEIN A.s. zondag 17 september is het zover. Van 12.00 tot 17.00 uur is er weer een gezellige Koopzondag in Bemmel. Daarnaast is er deze middag een Creatieve Markt met een uniek Science-plein! Dit Lees meer »

Bemmel Zingt 2017

Geschreven op

Heel “BEMMEL ZINGT” a.s. zondag 9 juli 2017 Houd u van gezellige smartlappen muziek en van gezellig winkelen dan mag u a.s. zondag het evenement “BEMMEL ZINGT” niet missen. Op 5 podia in het centrum van Bemmel treden van 12.00 tot 17.05 uur maar liefst 14 verschillende ko... Lees meer »

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden