Het laatste nieuws

Genomineerd !!!

Geschreven op

Onze eigen Henk Wieland is genomineerd voor de vrijwilligersprijs 2018. Wat een top-vrijwilliger !!! Lees meer »

PROMO Kerstmarkt

Geschreven op

KLIK HIER VOOR DE PROMOTIEFILM VAN DE KERSTMARKT!!!! Lees meer »

Sinterklaas intocht Bemmel

Geschreven op

BEMMEL - Op zaterdag 24 november doet Sinterklaas Bemmel weer aan. De goedheiligman komt met zijn eigen oldtimerpakjesvrachtwagen om 14.00 uur aan op het marktplein bij de Theaterkerk, uiteraard vergezeld door de nodige pieten. Lees meer »

Promotiefilm Beleef Bemmel

Geschreven op

Beleef Bemmel heeft in samenwerking met de gemeente Lingewaard een informatieve wandeling door het centrum van Bemmel gemaakt. Lees meer »

Terugblik Bemmel Creatief

Geschreven op

Bemmel Creatief 2018 was gezellig en vooral creatief Afgelopen zondag vond in het centrum van Bemmel alweer de vierde editie van Bemmel Creatief plaats. Het was een gezellige koopzondag in combinatie met een creatieve markt en verrassende elementen. Lees meer »

LIKE ons op Facebook

Geschreven op

Lees meer »

Bemmel Creatief

Geschreven op

Voorbeeld tekst. Lees meer »

Wat een Succes !!!

Geschreven op

VIJFDE SMARTLAPPENFESTIVAL “BEMMEL ZINGT” EEN GROOT SUCCES Het 1 ste lustrum van het Smartlappenfestival, dat nu alweer drie jaar in samenwerking met de Ondernemersvereniging Bemmel wordt georganiseerd, is weer een groot succes geworden. De Lees meer »

Wensboomproject

Geschreven op

Mooie wensen in vervulling bij wensboomproject Kerstmarkt Bemmel 2017 Zaterdag 6 januari is het dan zover. Bij de grote kerstboom op de Markt in Bemmel worden de prijswinnaars van het wensboomproject 2017 officieel bekend gemaakt. Lees meer »

Opening Carnavalsseizoen op de Markt

Geschreven op

Ondernemersvereniging Bemmel ondersteunt opening Carnavalsseizoen De Geintrappers Carnavalsvereniging De Geintrappers opent de 11de van de 11de het carnavalsseizoen op de Markt in Bemmel. Het wordt een feestelijke opening waarbij m.n. ook gedacht wordt aan de kinderen. Lees meer »

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden