Wij wensen iedereen Prettige Feestdagen

en een gezond 2020 !!!

Het laatste nieuws

Unieke Trouwerij !!!

Geschreven op

Unieke trouwerij in Bemmel op Valentijnsdag. Tijdens de afgelopen kerstmarkt diende Saar van Brandenberg van 5 jaar bij de wensboom een wel heel bijzondere wens in. Zij wilde met de hele klas als prinsen en prinsessen trouwen in een echt kasteel. Lees meer »

Kunt u ons helpen?

Geschreven op

"Beleef Bemmel" De dichte, donkergrijze beplakking in de etalages van de Lidl supermarkt zal op korte termijn worden weggehaald. Over deze beplakking was de afgelopen tijd nogal wat te doen omdat het de uitstraling van de Markt niet ten goede komt. Lees meer »

EXTRA'S Kerstmarkt

Geschreven op

VEEL EXTRA ACTIVITEITEN OP KERSTMARKT BEMMEL 2018 A.s. zondag 9 december is het zover. Dan vindt in het centrum van Bemmel weer de traditionele kerstmarkt plaats. Ook dit jaar is de organisatie er, mede door een groot aantal sponsoren en ambassadeurs, weer in geslaagd een... Lees meer »

Genomineerd !!!

Geschreven op

Onze eigen Henk Wieland is genomineerd voor de vrijwilligersprijs 2018. Wat een top-vrijwilliger !!! Lees meer »

PROMO Kerstmarkt

Geschreven op

KLIK HIER VOOR DE PROMOTIEFILM VAN DE KERSTMARKT!!!! Lees meer »

Sinterklaas intocht Bemmel

Geschreven op

BEMMEL - Op zaterdag 24 november doet Sinterklaas Bemmel weer aan. De goedheiligman komt met zijn eigen oldtimerpakjesvrachtwagen om 14.00 uur aan op het marktplein bij de Theaterkerk, uiteraard vergezeld door de nodige pieten. Lees meer »

Promotiefilm Beleef Bemmel

Geschreven op

Beleef Bemmel heeft in samenwerking met de gemeente Lingewaard een informatieve wandeling door het centrum van Bemmel gemaakt. Lees meer »

Terugblik Bemmel Creatief

Geschreven op

Bemmel Creatief 2018 was gezellig en vooral creatief Afgelopen zondag vond in het centrum van Bemmel alweer de vierde editie van Bemmel Creatief plaats. Het was een gezellige koopzondag in combinatie met een creatieve markt en verrassende elementen. Lees meer »

LIKE ons op Facebook

Geschreven op

Lees meer »

Bemmel Creatief

Geschreven op

Voorbeeld tekst. Lees meer »

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden