Wensboomproject GROOT succes

Wensen van wensboomproject Bemmel in vervulling.

Het lijkt wel “hart in actie”, zegt Lianne Geurtsen die samen met Marije Calkhoven vanuit de kerstmarktcommissie van Beleef Bemmel langsgaat bij de geselecteerde winnaars van het wensboomproject 2020. Het wensboomproject is eigenlijk onderdeel van de kerstmarkt, maar deze kon helaas i.v.m. corona niet doorgaan. Ook moest hierdoor naar een alternatieve vorm gezocht worden om de wensen in vervulling te laten gaan. Na een telefonische afspraak gaan Lianne en Marije zaterdag 9 januari bij de winnaars aan de deur om de personen, die in het zonnetje worden gezet, te verrassen. Het is op veel plaatsen soms een gezellig maar ook emotioneel moment voor zowel de inzender als voor de persoon die in het zonnetje wordt gezet. Maar liefst 17 wensen gaan in vervulling, waarvan er twee al eerder zijn uitgereikt. Hierbij een selectie van een aantal wensen. Remon geeft Opa Jos een mooie fruitman omdat hij van de ladder is gevallen. Julian geeft een bon voor een photoshoot voor de zieke moeder van zijn vriendje als blijvende herinnering. Charissa geeft een bon voor de beauty-salon aan haar moeder die het, i.v.m. corona, erg druk heeft in het verpleeghuis. Hanna mag met opa Ben samen gaan vissen. Tygo gaat met opa Wim, die alleen is komen te zitten door corona, lekker coronaproef eten. Daarnaast nog de nodige bossen bloemen en verwenpakketten. Dit alles in het kader van de kerstgedachte “Doe een wens voor een ander”.

Het wensboomproject is mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: Constantijn Koen Uitvaartverzorging, Afscheidshuys Lingewaard en Afscheidshuys Nijmegen Sint Annamolen, Derksen Financieel, FINZI, Notaris van Schaik, ProcesPartners, Drukkerij Accuraat en Copy Service, Klarenbeek Vastgoed, Joosten & Stuurman Architecten, Goed geregeld Makelaardij, Obdam Financieel Advies, Makelaar Broex en AJ Eten en drinken allen uit Bemmel, waarvoor grote dank namens iedereen.

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden