Wensboomproject

Mooie wensen in vervulling bij wensboomproject Kerstmarkt Bemmel 2017

Zaterdag 6 januari is het dan zover. Bij de grote kerstboom op de Markt in Bemmel worden de prijswinnaars van het wensboomproject 2017 officieel bekend gemaakt. Als gevolg van de vakantie kunnen helaas niet alle winnaars aanwezig zijn. Uit de meer dan 250 ingezonden wenskaarten zijn zeven wensen geselecteerd. Bijna alle wensen hebben betrekking op mensen die wel wat extra aandacht verdienen als gevolg van ziekte, overlijden van een dierbare, ouderdom en/of eenzaamheid. Zo geeft Veerle een mooie bos bloemen aan haar schooljuf, die een zware knieblessure heeft en geven klasgenoten aan een jongen uit hun klas, die zijn moeder heeft verloren, kaartjes voor de Efteling voor het gehele gezin. Femke zorgt dat er 20 speciaal gemaakte knuffels naar een kinderziekenhuis gaan en Fenne en haar zieke moeder krijgen beiden een mooie, op maat gemaakte, armband. De wens van Maurits voor een verrassingsontbijt bij een gezin met een kankerpatiënt is al in vervulling gegaan. Twee andere wensen zijn nog in behandeling, maar zullen zeker ook ingevuld gaan worden. Op deze manier krijgen kinderen in de feestdagenperiode een unieke kans eens extra aandacht te besteden aan de medemensen, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Dit wensboomproject is een initiatief van de kerstmarktcommissie Bemmel en wordt financieel mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: Derksen Financieel, Constantijn Coen Uitvaartverzorging/ Afscheidshuys Lingewaard, SNS bank, Notaris van Schaik, Fitpunt, Drukkerij Accuraat, Proces Partners en Copyshop allen uit Bemmel.

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden