Wat een Succes !!!

VIJFDE SMARTLAPPENFESTIVAL “BEMMEL ZINGT” EEN GROOT SUCCES

Het 1 ste lustrum van het Smartlappenfestival, dat nu alweer drie jaar in samenwerking met de Ondernemersvereniging Bemmel wordt georganiseerd, is weer een groot succes geworden. De slogan “Bemmel Zingt” is volledig waargemaakt. Tijdens een zonovergoten zondag hebben de deelnemende koren er een waar volksfeest van gemaakt. Bij de vijf podia in het centrum zit de stemming er goed in en zowel op de rommelmarkt als in de winkels en op de terrassen is het een drukte van jewelste.
Jan Vos medeorganisator vanuit het Smartlappenkoor Lingewaard geeft aan dat hij van alle kanten alleen maar positieve geluiden hoort. Iedereen is enthousiast over deze gezamenlijke aanpak.
Meer koren, meer belangstelling en prachtig weer, wat wil je als organisatie nog meer. Op deze manier kan “Bemmel Zingt” uitgroeien tot een toonaangevend evenement in Bemmel waar de organisatoren met trots op kunnen terugkijken.

Met dank aan de vele vrijwilligers en de sponsoren; Aalbers Schoonmaakbedrijf, Café De Roskam, Jumbo Scheperkamp,Restaurant Grand-Cafe  Het Wapen, Restaurant Da Giorgio allen uit Bemmel en Gebr. Joosten Beheer uit Gendt.

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden