Unieke Trouwerij !!!

Unieke trouwerij in Bemmel op Valentijnsdag.

Tijdens de afgelopen kerstmarkt diende Saar van Brandenberg van 5 jaar bij de wensboom een wel heel bijzondere wens in. Zij wilde met de hele klas als prinsen en prinsessen trouwen in een echt kasteel. Dat bracht de Kerstcommissie van de ondernemersvereniging Beleef Bemmel op het idee om contact op te nemen met de Gemeente Lingewaard of er misschien iets mogelijk was in de trouwzaal van het kasteel de Kinkelenburg. Het idee werd spontaan omarmd door de Gemeente en ook de burgemeester mevrouw Schuurmans was meteen erg enthousiast en ook de school de Regenboog bood meteen medewerking aan en zo ontstond er een prachtig plan.

Vandaag op Valentijnsdag was het dan zover. De hele klas van Saar kwam, samen met de juffen, ouders, opa's, oma's en belangstellenden, in prachtige prinsen- en prinsessenkleding naar het kasteel de Kinkelenburg. Ze werden daar onder grote belangstelling van de regionale pers, ontvangen door de burgemeester, mevrouw Schuurmans. Tijdens de "huwelijksvoltrekking" spraken de kinderen met elkaar af dat ze lief voor elkaar zullen zijn en altijd voor elkaar klaar zullen staan. Tijdens het lied waarbij de kinderen elkaar een bloem en een knuffel gaven, pinkten meerdere aanwezige een traantje weg. Na het officiële gedeelte werden de kinderen namens de ondernemersvereniging Beleef Bemmel getrakteerd op echte Beleef Bemmel gebakjes en andere lekkernijen en verzorgde de Gemeente de limonade en de  koffie. De trouwerij werd afgesloten met een officiële bordesfoto.

Door een prima samenwerking tussen de Gemeente en de ondernemersvereniging Beleef Bemmel is op Valentijnsdag 2019 een unieke wens in vervulling gegaan, die zowel de kinderen als alle betrokkenen niet snel zullen vergeten.

 

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden