Terugblik Wensboom project

Wensboomproject Kerstmarkt Bemmel 2019 weer geslaagd!

Zaterdag 21 december heeft weer de bekendmaking van de winnaars van het wensboomproject Kerstmarkt Bemmel 2019 plaatsgevonden. Onder grote belangstelling van hun familieleden werden de prijswinnaars bij de grote kerstboom op de Markt bekendgemaakt. Daarnaar gingen in Het Wapen voor de prijswinnaars hun wensen grotendeels direct in vervulling. Ook dit jaar waren er weer veel speciale wensen. Van een bos bloemen voor een zieke of zorgzame oma tot een dagje Chimpie Champ voor 2 kinderen waarvan hun vader onlangs overleden was. Een knuffel voor een vriendin met recente hartproblemen en een verwenpakket voor een zieke opa. Ook de ouderen werden niet vergeten. Een musical-optreden en spelletjes doen bij de ouderen in het verzorgingshuis past ook prima in de kerstgedachte.

Dit alles is weer mogelijk gemaakt door Constantijn Coen Uitvaartverzorging, Notaris van Schaik, Derksen Financieel, Drukkerij Accuraat/Copyshop Bemmel, ProcesPartners, Finzie Bemmel, SNS Bank Bemmel en René Zaal violenbouw.

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden