Samen staan we Sterk

Ondernemersvereniging Beleef Bemmel zoekt intensievere samenwerking met verenigingen en stichtingen in Bemmel. 

Samenwerken maakt ons sterk.

Vanuit die gedachte heeft de ondernemersvereniging “Beleef Bemmel” het initiatief opgepakt om contact te zoeken met alle verenigingen, stichtingen en organisaties in Bemmel.

 Al deze instanties zijn uitgenodigd om van gedachten te wisselen met “Beleef Bemmel” hoe we elkaar kunnen versterken bij bestaande en zeker ook nieuwe activiteiten en evenementen in het centrum van Bemmel.

Een aantal verenigingen waaronder bijvoorbeeld TOP, BOL en Popkoor 2000 waren aanwezig op 30 september tijdens een informatieve sessie in de Theaterkerk.  Gedurende deze avond zijn goede en bruikbare ideeën ingebracht, die zeker om verdere uitwerking vragen. Afgesproken is bijvoorbeeld dat er een gezamenlijke doorlopende jaarkalender wordt ontwikkeld, waarop alle voor het centrum aantrekkelijke evenementen en activiteiten worden vermeld.

Bemmel heeft zowel op het gebied van winkelaanbod, horeca, het verenigingsleven, maar ook kunst en cultuur veel te bieden. De brainstormsessie heeft geleid tot een enthousiaste initiatiefgroep Beleef Bemmel, die begin November weer bij elkaar komt om de plannen verder uit te werken.

Als je nu ook als vereniging, stichting, wilt meedenken en mee doen stuur dan een bericht naar het secretariaat van de ondernemersvereniging. E-Mail: secretariaat@beleefbemmel.nl , we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden