Muziekfestival 2019

Muziekfestival Lingewaard 14 juli 2019

Op zondag 14 juli 2019 vindt in Bemmel een uniek evenement plaats. Dan organiseren Het Smartlappenkoor Lingewaard i.s.m. De Leemkuulers, de Stichting Zwitserse week en de Ondernemersvereniging Beleef Bemmel het Muziekfestival Lingewaard. Op die dag zullen in het centrum op vijf verschillende podia 20 smartlappenkoren optreden en zal op het Kinkelplein bij het Gemeentehuis gelijktijdig het internationale kapellenfestival plaatsvinden met o.a. medewerking van onze Zwitserse gasten. De opening van dit muzikale spektakel door burgemeester Mevrouw Schuurmans vindt plaats om 11.30 uur op de Markt. Dan zullen zo’n 1000 muzikanten gezamenlijk het openingslied ten gehore brengen. Dat alleen al mag u niet missen. Vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur zingen de Smartlappenkoren op de vijf podia in het centrum. De blaaskapellen treden vanaf 12.00 tot 17.00 uur op aan het Kinkelplein bij het Gemeentehuis.

Natuurlijk is er ook gedacht aan vertier voor de kleintjes en kan gebruik worden gemaakt van de diverse horecagelegenheden om de inwendige mens te versterken. Zeker voor de vakantieganger, maar natuurlijk ook voor alle andere belangstellenden belooft het een gezellige dag te worden met voor elk wat wils.  Gratis parkeerruimte is overal voldoende aanwezig. Het beloofd een gezellige en sfeervolle dag te worden.   De organisatoren heten u van harte welko

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden