Modekoopzondag 19 April

Bemmel go’s Eurovision!

 

Op zondag 19 april 2020 gaat de modekoopzondag dit jaar op de Eurovisie songfestival tour! Want met zo’n gigantisch evenement in ons eigen land, kunnen we bijna niet anders dan “ Bemmel in de mode” in een “songfestival-jasje” te steken.

 

Net zoals de afgelopen jaren, zullen op de promenade in het centrum van Bemmel twee modeshows worden gehouden. Een om 13:00 en een om 15:00 uur. Tijdens deze modeshows zal door de Bemmelse ondernemers weer van alles gepresenteerd worden zoals kleding, schoenen, kapsels, brillen en andere accessoires. Dit alles door onze prachtige lokale modellen!

Ook is dit jaar tijdens de modeshow weer een VIP-arrangement te winnen. Hoe? Houdt hiervoor de Facebookpagina en website van Beleef Bemmel in de gaten.

De winkels zijn al vanaf 11:00 uur geopend. Op dit tijdstip begint ook de voorjaarsmarkt. In het centrum worden de straten gevuld met diverse kramen, maar er blijft altijd nog ruim voldoende parkeergelegenheid over. Heeft u van dit Eurovisie-spektakel honger of dorst gekregen dan staat onze uitstekende horeca natuurlijk voor u klaar.

Ik zeg: “Les Pays-Bas douze points.” Oh nee, Bemmel twaalf punten!! Want Bemmel in de mode is zeker twaalf punten waard. Komt u ons aanmoedigen op zondag 19 April?

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden