Kunt u ons helpen?

"Beleef Bemmel"

De dichte, donkergrijze beplakking in de etalages van de Lidl supermarkt zal op korte termijn worden weggehaald. Over deze beplakking was de afgelopen tijd nogal wat te doen omdat het de uitstraling
van de Markt niet ten goede komt. Dit terwijl de Markt voor veel Bemmelaren een belangrijke plek is, waar jaarlijks diverse evenementen plaatsvinden. Ondernemersvereniging Beleef Bemmel, Gemeente Lingewaard en de Lidl hebben in goed overleg afgesproken om de etalages te voorzien van een aantrekkelijkere uitstraling. Dit als een tijdelijke creatieve oplossing totdat de geschikte huurder voor de leegstaande ruimte wordt gevonden. De etalages zijn een ideale plek om het verhaal van Bemmel te vertellen. Dit kan met behulp van foto's en/of andere beelden.

Wij zoeken naar het visitekaartje van Bemmel en vragen u om hierbij te helpen. Wat is volgens u het verhaal van ons dorp en met welke beelden kunnen we dit uitbeelden in de Lidl-etalages?

Alle ideeën met foto's of alleen tekst zijn van harte welkom en kunnen verstuurd worden naar de voorzitter “Beleef Bemmel”: louisdupre@beleefbemmel.nl 

Reacties gaarne voor 15.02.2019. Daarna zal door een commissie het favoriete ontwerp gekozen worden en medio maart op de puien worden bevestigd.

Louis du Pre - voorzitter Beleef Bemmel
Pimm Terhorst -  Ontwerper bij RuimteVerhaal

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden