Klantvriendelijk!!!

Eetwinkel Polly Meest Klantvriendelijke Ondernemer van Bemmel 2019

Sinds afgelopen maandag 18 maart mag Eetwinkel Polly uit Bemmel zich een heel jaar lang de Meest Klantvriendelijke Ondernemer van Bemmel noemen. Dit is bekend gemaakt tijdens een goed bezochte Algemene Ledenvergadering van de ondernemersvereniging “Beleef Bemmel”. Met 23 % van de stemmen zijn zij de overduidelijke winnaar. Vader Rob Polman en zoon Jesper zijn enorm trots dat ze, nadat ze eind 2017 zijn uitgeroepen tot beste cafetaria van Nederland, nu in hun eigen plaats Bemmel deze waardering krijgen. Rob is erg blij met deze prijs. Hij zegt: “Wij zijn altijd bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze dienstverlening en ons aanbod en dan is dit weer een mooie stimulans om hiermee door te gaan”. Jesper vindt het op zich logisch dat een horecaondernemer deze prijs krijgt, omdat in deze branche dienstverlening en klantgerichtheid in de genen van de ondernemer en het personeel moeten zitten. Deze prijs is dan ook niet alleen de verdienste van Rob en Jesper, maar ook van alle andere enthousiaste medewerkers. Eetwinkel Polly neemt het estafettestokje over van A J Eten en drinken, die in 2018 deze prijs won. Zij zijn ook dit jaar weer genomineerd. Kamel Askander van AJ vindt dat een nominatie sowieso al een prijs is en hij vindt het leuk dat de prijs dit jaar naar Eetwinkel Polly is gegaan. Voor Luuk Huting van Schoen- en Sleutelservice Huting, die ook voor de tweede keer is genomineerd, geldt eigenlijk hetzelfde. Hij is er trots op dat hij, als kleine zelfstandige ondernemer, zo wordt gewaardeerd door zijn klanten.
Natuurlijk is er ook goed gestemd op veel andere ondernemingen, maar er kan maar een winnaar zijn en dat is Eetwinkel Polly voor 2019. Aan elke ondernemer de uitdaging om zich komend jaar zo te onderscheiden, dat deze ondernemer zich in 2020 de Meest Klantvriendelijke Ondernemer mag noemen.

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden