Kerstkoopzondagen

KERSTKOOPZONDAGEN IN PLAATS VAN KERSTMARKT IN BEMMEL

In verband met de coronamaatregelen heeft de Kerstcommissie van Bemmel in overleg met de Gemeente en het bestuur van Beleef Bemmel helaas moeten besluiten dat de Kerstmarkt in Bemmel dit jaar geen doorgang kan vinden. Dit jaar dus o.a. geen kramerij, geen ijsbaan en geen koren in het centrum.

Toch willen de ondernemers de kerstperiode niet ongemerkt voorbij laten gaan en u in de gelegenheid stellen in een gezellige sfeer uw kerstinkopen te doen en waar mogelijk te genieten van een hapje en een drankje. Daarom zullen, mits de coronamaatregelen het toelaten, op 13 en 20 december twee kerstkoopzondagen worden georganiseerd. De winkels zijn dan vanaf 12 tot en met 17 uur geopend om u te verwelkomen. Dat geldt ook voor alle horecagelegenheden met de bij hun geldende openingstijden.

We gaan ons best doen het centrum tijdens de feestdagenperiode extra sfeervol in te richten, zodat de bezoekers al een beetje in feeststemming komen. Voor de kinderen tot 12 jaar zal in het kader van de kerstgedachte weer het wensboomproject plaatsvinden, waarbij kinderen een mooie kleine kerstwens voor een ander kunnen indienen. Nadere berichtgeving hierover volgt begin december.

Op deze manier hopen de ondernemers er samen met u toch een gezellige tijd van te maken. Noteer 13 en 20 december maar vast in uw agenda. U bent van harte welkom!

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden