15 April Modekoopzondag & Braderie

Like HIER onze facebook pagina

"Jong voor Oud" in Bemmel

“Jong voor oud in Bemmel”!
Tijdens de kerstmarkt in Bemmel hebben kinderen vanuit het thema “Jong voor oud”, kerstpakketten samengesteld voor de 75 bewoners van verpleeghuis Liduina in Bemmel.
Het gezamenlijke initiatief van Albert Hein en Hermans Tweewielers uit Bemmel om, als onderdeel van de kerstmarkt, een kinderplein met binnen- en buitenactiviteiten te organiseren en ook aan de bewoners van verpleeghuis Liduina een mooi geschenk aan te bieden, is een groot succes gebleken.
Naast het samenstellen van de kerstpakketten hebben de kinderen kerstkaarten en kerstballen gemaakt voor de ouderen in het verpleeghuis. Daan Kersten en Linda Hombergen van AH en Jeandine Rutten van Hermans hebben de kinderen de hele dag begeleid. Tijdens de voorbereidingen bleek al snel dat meerdere ondernemers bereid waren een bijdrage te leveren om van dit initiatief een succes te maken.
Afgelopen donderdagmiddag 22 december zijn de kerstpakketten door Nik Becker van AH en Marlouis Hermans van Hermans Tweewielers, vergezeld door een vertegenwoordiging van de kinderen, uitgereikt in het verpleeghuis. Dit gebaar van de ondernemers samen met de kinderen is zowel door de leiding als de bewoners van het verpleeghuis enorm op prijs gesteld. Door dit initiatief worden kinderen zich meer bewust van het feit dat aandacht voor ouderen een belangrijk onderdeel is in deze samenleving.
Naast AH en Hermans Tweewielers uit Bemmel hebben de volgende bedrijven een bijdrage geleverd aan het succes van : Jong voor Oud”:
Makers & Merken, Brasserie Bloem, Hema, AJ eten en drinken, Kapsalon Nathalie van Asten en DIO van Appeldoorn, allen uit Bemmel en Angela Martens Schoonheidssalon uit Haalderen.

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden