In de Mode wederom Succes

Bemmel in de Mode 2019 weer een groot succes!

De organisatoren van Bemmel in de Mode kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Met twee spetterende modeshows als grote publiekstrekker en een gezellige voorjaarmarkt kan zeker weer worden gezegd, dat er in Bemmel van alles te beleven was.
De deelnemende bedrijven hebben ervoor gezorgd dat alle nieuwe modetrends, zowel op het gebied van kleding, haarfashion, accessoires en zelfs fietsen, op een ludieke manier werden gepresenteerd aan het in groten getale aanwezige publiek. De modellen, jong en oud, allemaal van “eigen bodem” deden niets onder voor professionals. Ook in de winkels en in de horecagelegenheden was het gezellig druk en met regelmatig een lekker zonnetje kon zelfs hier en daar nog een terrasje worden bezocht. Een woord van waardering en dank aan zowel de organisatoren als de deelnemende bedrijven is zeker op zijn plaats.

Op zaterdag 11 mei, de dag voor Moederdag, zal het centrum van Bemmel in Moederdag-sferen worden gebracht en zijn er leuke kinderactiviteiten op de markt. Dan kunnen de vaders rustig de Moederdag-inkopen doen terwijl de kinderen worden vermaakt. Dus ook zaterdag 11 mei is Bemmel weer the place to be om lekker te shoppen en van de horecavoorzieningen gebruik te maken.
De ondernemers van Bemmel zien u graag terug!

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden