Groot Succes Bemmel Creatief

UNIEKE COMBINATIE CREATIEVE MARKT EN SCIENCE-PLEIN EEN SUCCES

De eerste unieke combinatie van een creatieve markt en een Science-plein in Bemmel is succesvol geweest. Ondanks dat, mede door de voorspellingen over het weer, de publieke belangstelling wat minder is geweest dan vorig jaar, toen het boven de 25 graden was, zijn de organisatoren tevreden. Op de creatieve markt in de Dorpsstraat met een tiental kramen is weer van alles te koop en te zien. Op het knutselplein op de Promenade wordt door de kinderen onder begeleiding van medewerkers van Makers en Merken naar hartenlust geknutseld.
Op het Science-plein op de Markt zijn er voldoende uitdagingen op het gebied van kennis, wetenschap en cultuur. Karin Langerwerf van Stichting Metissimo geeft aan dat ze erg blij is dat de Ondernemersvereniging dit project heeft omarmd. Dit soort markten worden op meerdere plaatsen in de wereld gehouden en de belangstelling voor het werk neemt steeds verder toe. Kinderen leren in een vertrouwde omgeving onder deskundige begeleiding beter met hun talenten omgaan.
De Cultuurwedstrijd is gewonnen door Lerzan Ocalan en de Science-wedstrijd door Elisa Wagter.
Een puntje van aandacht is misschien het feit dat alles vrij ver van elkaar stond en er geen verbinding was tussen de onderdelen.
Zowel Ellen Buiting en Annelies Gossink van de  Ondernemersvereniging als Karin Langerwerf van Stichting Metissimo kunnen terugkijken op een geslaagd evenement..

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden