EXTRA'S Kerstmarkt

VEEL EXTRA ACTIVITEITEN OP KERSTMARKT BEMMEL 2018

A.s. zondag 9 december is het zover. Dan vindt in het centrum van Bemmel weer de traditionele kerstmarkt plaats. Ook dit jaar is de organisatie er, mede door een groot aantal sponsoren en ambassadeurs, weer in geslaagd een aantal nieuwe elementen toe te voegen aan deze toch al unieke kerstmarkt. Zo is er dit jaar voor het eerst een kinderkunstschaatsbaan op het Hema-kinderplein en zijn er straattheateracts op de kerstmarkt. Deze kerstmarkt is een van de grootste in de regio en trekt jaarlijks vele bezoekers. Zowel hobbyisten als handelaren presenteren weer een grote variatie aan zoveel mogelijk kerst-gerelateerde producten. Op de Promenade brengen diverse koren kerstliederen ten gehore. Natuurlijk ontbreekt ook de grote overdekte Proeverij op de Markt niet, waar een 10 tal ondernemers u tegen een geringe vergoeding de lekkerste hapjes en drankjes presenteren. In de Proeverij zijn de hele dag muzikale optredens. Bij de kerstwensboom kunnen de kinderen weer hun kerstwens kenbaar maken. Natuurlijk zijn alle winkels en horecagelegenheden die dag geopend. Parkeren is gratis. Het evenement start om 11.00 uur en duurt tot 17. 00 uur.

Op 8 en 9 december vindt als onderdeel van deze kerstmarkt in het kasteel de Kinkelenburg de jaarlijkse expositie "Kunst in het Kasteel" plaats, waarbij een 13-tal kunstenaars de meest uiteenlopende kunstwerken laten zien. De expositie is beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Kijk op: www.expo-kinkelenburg.nl voor het uitgebreide programma. Op 9 december vindt ook van 11 tot 17 uur in de Theaterkerk te Bemmel voor het eerst Uitvaartbeurs Lingewaard 2018 plaats, georganiseerd door Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie zie: www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl of facebookpagina Uitvaartbeurs Lingewaard 2018. Meer informatie over alle activiteiten vindt u op onze website: www.kerstmarktbemmel.nl

Zowel de kerstmarkt Bemmel als Kunst in het Kasteel en de Uitvaartbeurs zijn echte aanraders. U komt toch ook!

De organisatie dankt alle sponsoren, ambassadeurs en vrijwilligers voor hun steun

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden