15 April Modekoopzondag & Braderie

Like HIER onze facebook pagina

Creatief Bemmel

Creatief Bemmel met koopzondag op herhaling

Na het succes van vorig jaar beleeft Bemmel op 18 september a.s. haar tweede Creatieve koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Naast een gezellige koopzondag inclusief braderie met afwisselende kramen en standhouders, zal op het marktplein plaats zijn voor creatievelingen en hobbyisten om zich te presenteren aan het publiek. Ook zullen er kramen en standhouders staan met artikelen om de inwoners van Bemmel en omstreken te bewegen om zelf iets te gaan maken of een hobby te starten. Op de promenade zal een plek worden ingeruimd voor de Kidsclub. Hier kunnen kinderen onder begeleiding knutselen, breien of haken en verven. Dit jaar zal clown Click uit Gendt rondlopen op de braderie om de kinderen te vermaken.

Deelnemers aan deze creatief/hobby markt kunnen zich aanmelden via peervandervenmarkten@hotmail.com. De kosten van een kraam met zeil bedragen € 30,-- maar een matje, kofferbakverkoop of openlucht optreden zijn toegestaan mits vooraf aangemeld. Zondag 18 september centrum Bemmel, daar kun je Niet omheen. De ondernemers van Bemmel heten u die dag van harte welkom.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: http://www.beleefbemmel.nl/ en op facebook: https://www.facebook.com/centrumbemmel/

Zondag 18 september vindt ook weer de wielerronde in Bemmel plaats georganiseerd door Toer- en Wielerclub ’t Verzetje. Het programma kunt u vinden op de website:
http://twctverzetje.nl/   en op facebook: https://www.facebook.com/twctverzetje/

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden