Bemmel Zingt 2017

Heel “BEMMEL ZINGT” a.s. zondag 9 juli 2017

Houd u van gezellige smartlappen muziek en van gezellig winkelen dan mag u a.s. zondag het evenement “BEMMEL ZINGT” niet missen.
Op 5 podia in het centrum van Bemmel treden van 12.00 tot 17.05 uur maar liefst 14 verschillende koren op. Om 17.30 uur wordt het geheel met een grote samenzang op de Markt afgesloten.
De koren komen uit heel Nederland en staan garant voor een grote variatie aan bekende- en minder bekende grotendeels Nederlandstalige liederen. De podia staan op de volgende plaatsen:

  • Hoofdpodium op de Markt
  • Plein voor Albert Hein
  • Hoek Dorpsstraat/ Klappenburgstraat
  • Loostraat tegenover Het Wapen
  • Dorpsstraat bij het Hertenkamp

Natuurlijk zijn deze dag de winkels van 12.00 tot 17.00 uur geopend en bieden de winkeliers u een ruime, gevarieerde keuze aan artikelen en ook de horecagelegenheden in het centrum laten zich weer van hun beste kant zien.
Onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen vindt in de Deken Dr. Mulderstraat weer een rommelmarkt plaats. Parkeren is in heel Bemmel gratis!

De stichting Smartlappenkoor Lingewaard, die dit evenement samen met de Ondernemersvereniging Bemmel organiseert, dankt naast haar eigen leden de vele extra vrijwilligers en de sponsoren:

* Gemeente Lingewaard * Café de Roskam * Het Wapen van Bemmel * Jumbo Bemmel * IJssalon van Liet * en Ondernemersvereniging Bemmel.

Wij heten u a.s. zondag 9 juli vanaf 12.00 uur van harte welkom.

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden