Koopzondag 8 december

Natuurlijk zijn tijdens de kerstmarkt de winkels en horecagelegenheden in het centrum geopend. De ondernemers en hun personeel zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Kerstmarkt 8 december

Op de kerstmarkt, die zich uitstrekt over het centrum, staan zo’n 75 kramen waar zowel hobbyisten als handelaren zoveel mogelijk kerst-gerelateerde artikelen verkopen.
Dus u kunt zowel in de winkels als op de markt uw kerstinkopen doen en van een lekker hapje en drankje genieten.

Koren 8 december

Ook dit jaar zal een aantal koren tijdens de kerstmarkt op een groot podium in het centrum weer kerstliederen ten gehore brengen. Deze optredens trekken jaarlijks veel extra bezoekers aan. De koren zijn niet meer weg te denken op onze kerstmarkt en zorgen voor een “echte kerstsfeer”.

Kunstschaatsbaan 6, 7 en 8 december (onder voorbehoud)

Na het succes van afgelopen jaar zal op de Markt voor meerdere dagen een kunstijsbaan worden gelegd. Kinderen kunnen daar in een gezellige sfeer naar hartenlust schaatsen. Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht.

Wensboom 8 december

Ook dit jaar kunnen kinderen van de basisscholen weer hun kerstwensen kenbaar maken en zullen een aantal dienstverlenende ondernemers diverse van deze wensen in vervulling laten gaan.

Kunst in het kasteel 7 en 8 december

Het is inmiddels traditie dat in het weekend van de kerstmarkt op zaterdag en zondag in kasteel de Kinkelenburg aan de Kinkelenburglaan 1 in Bemmel een prachtige kunstexpositie wordt gehouden waarbij meer dan 10 kunstenaars een grote variëteit aan kunst tentoonstellen.
De expositie is dit jaar op 7 en 8 december geopend van 11.00 t/m 17.00 uur. 
Meer informatie vindt u op de website: www.expo-kinkelenburg.nl

ER ZULLEN WAARSCHIJNLIJK NOG ACTIVITETEN WORDEN TOEGEVOEGD