Activiteiten

Koopzondag

Natuurlijk zijn tijdens de kerstmarkt de winkels en horecagelegenheden in het centrum geopend. De ondernemers en hun personeel zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Kerstmarkt

Op de kerstmarkt, die zich uitstrekt over het hele centrum, staan zo’n 100  kramen waar zowel hobbyisten als handelaren zoveel mogelijk kerst-gerelateerde artikelen verkopen.
Dus u kunt zowel in de winkels als op de markt uw kerstinkopen doen en van een lekker hapje en drankje genieten.

Proeverij

De grote overdekte Proeverij wordt weer gehouden op de Markt. Diverse horecaondernemers uit Bemmel en de omliggende regio laten u tegen een kleine vergoeding de lekkerste hapjes en drankjes proeven.

Koren

Ook dit jaar zal een aantal koren tijdens de kerstmarkt op een groot podium in het centrum weer kerstliederen ten gehore brengen. Deze optredens trekken jaarlijks veel extra bezoekers aan.
De koren zijn niet meer weg te denken op onze kerstmarkt en zorgen voor een “echte kerstsfeer”.

Kinderattracties

Niet alleen voor de volwassenen is er van alles te beleven, maar ook aan de kinderen wordt zeker gedacht. Met diverse kinderattracties en hopelijk ook weer een levende kerststal, kunnen ook de kinderen genieten op onze kerstmarkt.

Wensboom

Ook dit jaar kunnen kinderen van de basisscholen in Bemmel en Haalderen weer hun kerstwensen kenbaar maken en zullen een aantal dienstverlenende ondernemers diverse van deze wensen in vervulling laten gaan.

Kunst in het kasteel

Het is inmiddels traditie dat in het weekend van de kerstmarkt op zaterdag en zondag in kasteel de Kinkelenburg aan de Kinkelenburglaan 1 in Bemmel een prachtige kunstexpositie wordt gehouden waarbij meer dan 10 kunstenaars een grote variëteit aan kunst tentoonstellen.     
                                        

De expositie is dit jaar op 8 en 9 december geopend van 11.00 t/m 17.00 uur.
Meer informatie vindt u op de website: www.expo-kinkelenburg.nl