WELKOM

Welkom op de website van de Kerstmarkt Bemmel 2019.
Op 8 december 2019 wordt in het centrum van Bemmel van 11.00 tm 17.00 uur weer de traditionele kerstmarkt gehouden. Dit natuurlijk in combinatie met een gezellige koopzondag, waarbij alle winkels geopend zijn. Tijdens de kerstmarkt zullen in het centrum diverse koren optreden. Na aanleiding van het succes van afgelopen jaar zal dit jaar op de Markt in een grote tent voor meerdere dagen een kunststof ijsbaan liggen. Hier kan GRATIS naar hartenlust worden geschaatst en genoten worden een hapje en drankje. Vrijdagavond is er discoschaatsen en zaterdagavond en zondag is er livemuziek.

Kunst in Kasteel de Kinkelenburg is weer zowel op zaterdag 7 als zondag 8 december van 11.00 t/m 17.00 uur te bewonderen. Ook zal de wensboom weer op de Markt staan. Deze kerstmarkt is uitgegroeid tot een van de grootste in de regio en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Wilt u meer weten over het volledige programma, ga dan naar activiteiten. Daar vindt u verdere informatie.

INSCHRIJVEN ALS DEELNEMER

Bij een gemoderniseerde website hoort ook een moderne manier van inschrijven en betalen. Volgens ons zijn we daar prima in geslaagd. In de meeste gevallen kunt u zich online inschrijven en via I-deal meteen betalen. U krijgt dan direct een bevestiging, zodat u er zeker van bent dat u plaats heeft op deze jaarlijks drukbezochte kerstmarkt. Dus voor hobbyisten geldt dat de totale inschrijving in een keer kan worden afgehandeld. Als handelaar kunt u zich ook definitief inschrijven. U betaalt een vast bedrag voor de inschrijving en de rest op de dag van de kerstmarkt. ZIE BETALINGSCONDITIES.
Bij deelname zijn de algemene voorwaarden van kracht.

STANDPLAATSEN/KRAMEN
Alle standplaatsen zijn 4 meter breed. De kramen zijn ook 4 meter breed, overdekt en voorzien van verlichting. Stroom dient apart te worden ingehuurd.

   

 

Betalingscondities

Voor hobbyisten geldt dat zij bij inschrijving het volledige huurbedrag inclusief eventueel stroom vooraf moeten voldoen. Voor handelaren geldt dat u een vast inschrijfbedrag betaalt en het restant, inclusief eventuele stroom, voldoet op de dag zelf bij aankomst.

Maak hier uw inschrijfkeuze door op

De inschrijving sluit uiterlijk 1 december 2019. Dus wees er op tijd bij.

De organisatie gaat er weer voor zorgen dat het een evenement voor jong en oud wordt wat u niet mag missen.

U bent van harte welkom.