Kerstmarkt Bemmel 2018

Welkom op de geheel gemoderniseerde website van de Kerstmarkt Bemmel 2018.
Op 9 december 2018 wordt in het centrum van Bemmel van 11.00 tm 17.00 uur weer de traditionele kerstmarkt gehouden. Dit natuurlijk in combinatie met een gezellige koopzondag, waarbij alle winkels geopend zijn. Naast de kerstmarkt  in het centrum met o.a. optredens van diverse koren, vindt op de Markt weer de grote overdekte Proeverij plaats.  Kunst in Kasteel de Kinkelenburg is weer zowel op zaterdag 8 als zondag 9 december van 11.00 t/m 17.00 uur te bewonderen. Ook zullen weer voldoende kinderactiviteiten worden georganiseerd en zal ook de wensboom weer op de Markt staan. Deze kerstmarkt is uitgegroeid tot een van de grootste in de regio en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Wilt u meer weten ga dan naar activiteiten. Daar vindt u verdere informatie.

Inschrijven als deelnemer

Bij een gemoderniseerde website hoort ook een moderne manier van inschrijven en betalen. Volgens ons zijn we daar prima in geslaagd. In de meeste gevallen kunt u zich online inschrijven en via I-deal meteen betalen. U krijgt dan direct een bevestiging, zodat u er zeker van bent dat u plaats heeft op deze jaarlijks drukbezochte kerstmarkt. Voor hobbyisten en handelaren met non-food artikelen geldt dat de totale inschrijving in een keer kan worden afgehandeld. Wanneer u als handelaar met foodartikelen op onze kerstmarkt wilt staan kunt u zich ook via deze website aanmelden. Wij nemen daarna contact met u op om nadere prijsafspraken etc. te maken.
Bij deelname zijn de algemene voorwaarden tevens deelnemers-regelement van kracht. Deze accepteert u bij inschrijving.

Standplaatsen/kramen

Alle standplaatsen zijn 4 meter breed. De kramen zijn ook 4 meter breed, overdekt en voorzien van verlichting. Stroom dient apart te worden ingehuurd.

Betalingscondities

Voor hobbyisten geldt dat zij bij inschrijving het volledige huurbedrag vooraf moeten voldoen.
Voor handelaren geldt dat we bij voorkeur graag het volledige huurbedrag vooraf ontvangen, maar dat, om onze vaste organisatiekosten te dekken, minimaal het gevraagde inschrijfgeld moet worden voldaan. Voor handelaren non-food vindt u dat bedrag op de website tijdens de inschrijving. Voor handelaren food wordt dit in overleg bepaald.
Indien u er als handelaar voor kiest om niet vooraf het volledige huurbedrag te betalen, dient u het resterende verschuldigde huurbedrag vooraf bij aankomst op de kerstmarkt contant te voldoen aan de kerstmarktorganisatie. U krijgt dan ook de totale factuur.

Maak hier uw inschrijfkeuze:

Inschrijven als Hobbyist

Inschrijven als handelaar NON-Food

Inschrijven als handelaar FOOD

De inschrijvings- en betalingstermijn sluit uiterlijk 1 december 2018. Dus wees er op tijd bij.

De organisatie gaat er weer voor zorgen dat het een evenement voor jong en oud wordt wat u niet mag missen.

U bent van harte welkom.