Welkom op de website van de Kerstmarkt Bemmel 2019.

Op 8 december 2019 wordt in het centrum van Bemmel van 11.00 tm 17.00 uur weer de traditionele kerstmarkt gehouden. Dit natuurlijk in combinatie met een gezellige koopzondag, waarbij alle winkels geopend zijn. Tijdens de kerstmarkt zullen in het centrum diverse koren optreden.  Kunst in Kasteel de Kinkelenburg is weer zowel op zaterdag 7 als zondag 8 december van 11.00 t/m 17.00 uur te bewonderen. Ook zal de wensboom weer op de Markt staan. Deze kerstmarkt is uitgegroeid tot een van de grootste in de regio en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Wilt u meer weten ga dan naar activiteiten. Daar vindt u verdere informatie.

INSCHRIJVEN ALS DEELNEMER

Bij een gemoderniseerde website hoort ook een moderne manier van inschrijven en betalen. Volgens ons zijn we daar prima in geslaagd. U dient zich online in te schrijven en via I-deal meteen te betalen. U krijgt dan direct een bevestiging, zodat u er zeker van bent dat u plaats heeft op deze jaarlijks drukbezochte kerstmarkt. Dus voor hobbyisten geldt dat de totale inschrijving in een keer kan worden afgehandeld. Als handelaar kunt u zich ook definitief inschrijven. U betaalt een vast bedrag voor de inschrijving en de rest op de dag van de kerstmarkt. 
Bij deelname zijn de algemene voorwaarden van kracht.

Betalingscondities
Voor hobbyisten geldt dat zij bij inschrijving het volledige huurbedrag inclusief eventueel stroom vooraf moeten voldoen. Voor handelaren geldt dat u een vast inschrijfbedrag betaalt en het restant, inclusief eventuele stroom, voldoet op de dag zelf bij aankomst. Bij de inschrijving wijst dit zich allemaal vanzelf.

STANDPLAATSEN/KRAMEN
Alle standplaatsen zijn 4 meter breed. De kramen zijn ook 4 meter breed, overdekt en voorzien van verlichting. Stroom dient apart te worden ingehuurd.

U kunt op 2 manieren inschrijven:

De inschrijving sluit uiterlijk 1 december 2019. Dus wees er op tijd bij.

De organisatie gaat er weer voor zorgen dat het een evenement voor jong en oud wordt wat u niet mag missen.

U bent van harte welkom.