WELKOM

Welkom op de website van de Kerstmarkt 2020 in Bemmel.
De Kerstmarkt 2020 van Bemmel zal, als dit i.v.m. de coronamaatregelen mogelijk is, gehouden worden in het weekend van 13 december 2020. De kerstmarkt zelf met de kramerij zal dan plaatsvinden op zondag 13 december van 11.00 uur t/m 17.00 uur in het centrum van Bemmel. Daarnaast onderzoeken we of we evenals vorig jaar voor meerdere dagen weer een kunstijsbaan kunnen realiseren. Ondanks dat er nog veel onduidelijk is, is de organisatie hiervoor volop bezig met de voorbereidingen.

Omdat pas 1 september duidelijk is of het evenement al dan niet plaats kan vinden en onder welke condities dit mogelijk is, zullen wij, afhankelijk van de uitkomst de inschrijving dan openstellen.
Tot die tijd is het niet mogelijk om in te schrijven. Dit omdat bij het niet doorgaan van het evenement betaalde inschrijfgelden weer gerestitueerd zouden moeten worden.

De organisatie wenst u, voor zover mogelijk, een hele fijne zomerperiode toe. Blijf gezond en houdt onze website dus in de gaten vanaf 1 september.

INSCHRIJVEN ALS DEELNEMER

Inschrijven is nu (nog) niet mogelijk.


STANDPLAATSEN/KRAMEN
Alle standplaatsen zijn 4 meter breed. De kramen zijn ook 4 meter breed, overdekt en voorzien van verlichting. Stroom dient apart te worden ingehuurd.

   

 

Betalingscondities

Inschrijven nog niet mogelijk.