Dierenspeciaalzaak de Bok

Contactgegevens

Dierenspeciaalzaak De Bok
Dorpsstraat 31e
6681 BL Bemmel
Tel. & Fax. 0481-465040

info@dierenspeciaalzaakdebok.nl

Facebook: https://www.facebook.com/Dierenspeciaalzaak-De-Bok-542583759143384/

 

       

Dierenspeciaalzaak De Bok, de dierenspeciaalzaak voor uw huisdier in Bemmel en omstreken. Bij ons staat advies en service voorop. Onze medewerkers volgen dan ook constant nieuwe cursussen en workshops zodat wij u een deskundig advies kunnen geven. Wij zullen er dan ook alles aan doen om te zorgen dat u tevreden bij ons de winkel uitgaat.

Wij hebben een compleet assortiment voor u huisdier of het nu een hond, kat, cavia, konijn e.d. betreft, ook zijn wij gespecialiseerd op het gebied van hengelsport. In samenwerking met de hengelsportvereniging de Karper verzorgen wij ook met enige regelmaat jeugdcursussen. Wij sponsoren ook de wedstrijden van de hengelsportverenigingen in de buurt.

Onze dierenspeciaalzaak bestaat al meer dan 30 jaar, eerst op de Pollenbrink later op de promonade in de Dorpsstraat. In de loop van de jaren heeft onze dierenspeciaalzaak zijn plek veroverd en is een begrip geworden in Bemmel en omstreken.

Tot ziens bij Dierenspeciaalzaak De Bok!

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden