Boekhandel Toren van Bemmel

Contactgegevens

De Toren van Bemmel
Dorpsstraat 42
6681 BN Bemmel
0481-453145
info@torenvanbemmel.nl

 

 

        

Boekhandel De Toren van Bemmel (voorheen Polman) is een ruim gesorteerde, op kwaliteit ingestelde dorpsboekhandel die sinds 2002 in het centrum van Bemmel is gevestigd. Wij staan als boekhandel midden in de Lingewaardse gemeenschap en doen mee met diverse culturele activiteiten. De medewerkers Jan, Riekje, Mariëlle en Vanessa brengen ieder hun eigen kennis en voorkeuren mee, waardoor de boekhandel uitblinkt op alle onderdelen die een boekhandel – ook in deze tijd – zo onweerstaanbaar leuk maakt: het aanbod van mooie en verrassende titels, persoonlijke aandacht voor boek en klant, de ongedwongen huiskamersfeer waar iedereen zich onmiddellijk tot rust voelt komen.

Meestal vindt u bij ons wat u zoekt of ontdekt u nieuwe literaire parels. En hebben wij niet wat u zoekt, dan kunnen we het gewenste boek voor u bestellen of helpen u graag aan alternatieve titelideeën.

Online bieden wij een prima service met een boekendatabase en snelle levering die vergelijkbaar zijn met wat u elders aantreft. De optie ‘afhalen in de winkel’ is gratis. Bij bestellingen tot woensdag 17 uur, hebben wij uw boek vrijdagmiddag in de winkel. Bij bestellingen tot zaterdag 17 uur, is dit de daaropvolgende dinsdagmiddag. De optie ‘thuisbezorgen’ kost 1,95 euro. In dat geval kunt u ’s avonds tot 23 uur bestellen en, indien leverbaar, het boek de volgende dag al bezorgd krijgen.

Kom ons dus online of in de winkel bezoeken. De zon schijnt niet alleen buiten maar ook in de winkel en in (haast) alle boeken die we verkopen.

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden