Weekend 8 & 9 Juli

Springen en zingen in Bemmel op 8 en 9 juli a.s.

Bemmel staat volgend  weekend in het teken van springen en zingen.
Zaterdag 8 juli kunnen, terwijl de ouders boodschappen doen, de kinderen zich, onder toezicht, weer naar hartenlust uitleven op leuke kinderattracties op de Markt. Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur zijn deze attracties weer gratis toegankelijk. Op deze manier willen de ondernemers van Bemmel het boodschappen doen voor zowel ouders als kinderen leuker maken.

Zondag 9 juli vindt het evenement Bemmel Zingt plaats. Vanaf 12.00 uur tot 17.45 treden op verschillende podia in het centrum 14 koren op met vooral Nederlandstalige muziek.
Daarnaast is er van 12.00 uur t/m 17.00 uur een koop(jes) zondag en zijn de winkels geopend. Bij voldoende deelname is er ook een rommelmarkt.

Al met al voldoende aanleiding om volgend weekend naar Bemmel te komen. De ondernemers en de organisatoren heten u van harte welkom.

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden