Modekoopzondag 14 April

Bemmel in de Mode 2019, een “spetterend” evenement!

 

Bemmel in de mode wordt dit jaar gehouden op zondag 14 april van 12:00 tot 17:00 uur in het centrum van Bemmel. Naast de koopzondag en voorjaarsmarkt is er ook weer de spectaculaire modeshow. En… dit jaar gaan we swingen, want we hebben als thema DISCO! Dus wees gewaarschuwd, trek je dansschoenen aan, want stilstaan is bijna niet mogelijk.

Op de promenade in het centrum worden twee shows gegeven. De eerste is om 13:00 uur en de tweede om 15:00 uur. De nieuwste trends in kleding, schoenen, brillen, accessoires, haarmode en zelfs fietsen worden door onze modellen, in alle leeftijdscategorieën, geshowd op de catwalk.  Om al dat moois wat tijdens de modeshow gepresenteerd wordt te kunnen bemachtigen, zijn natuurlijk de winkels geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Verder zal in het centrum zal ook weer de voorjaarsmarkt zijn met een grote diversiteit aan kramen. Rondom het centrum is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Om van Bemmel in de mode een compleet uitje te maken, kunt u die dag natuurlijk ook bij onze horecaondernemers terecht en de inwendige mens lekker laten verwennen.

Maar we hebben nog iets!

De deelnemende bedrijven van de modeshow willen u ook nog extra verwennen. Er zijn namelijk vier keer 2 VIP-arrangementen te winnen. Hoe u dit moet doen? Houd onze Facebookpagina Beleef Bemmel in de gaten en laat ons daar weten wie dit echt eens zou moeten winnen en waarom!

Natuurlijk gaan we zeker de goden niet verzoeken, maar we willen er wel weer een “spetterende” dag van maken. Dus wel de figuurlijke spetters ja, maar de letterlijke spetters liever niet!!!

Tot ziens op zondag 14 april bij Bemmel in de mode.

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden