Kerstmarkt Bemmel 2019

KERSTMARKT BEMMEL 2019

De kerstmarkt in Bemmel wordt dit jaar gehouden in het weekend van 6, 7 en 8 december. Ook dit jaar belooft het weer een bijzonder evenement te worden wat weer vele bezoekers uit de gehele regio zal trekken.

Wat is er dit jaar allemaal te beleven?
Naast de traditionele kerstmarkt op zondag 8 december met de vele kramen met kerst gerelateerde artikelen, treden weer diverse koren op en zijn er diverse leuke activiteiten. Ook kunnen kinderen weer hun kerstwens kenbaar maken bij de grote kerstwensboom op de Markt. Natuurlijk zijn alle winkels en horecagelegenheden geopend.
Met de steun van vele sponsoren kunnen we dit jaar voor het eerst een overdekte kunststof ijsbaan van 200 m2 realiseren. Daar kan gratis drie dagen naar hartenlust worden geschaatst. Er is een uitgebreid programma met o.a. discoschaatsen op vrijdagavond en livemuziek op zaterdagavond en zondag.

Zowel zaterdag 7 als zondag 8 december vindt in Kasteel de KInkelenburg weer de prachtige kunstexpositie “Kunst in het Kasteel” plaats.

Op zondag 8 december is er van 13:00 – 14:30 uur een presentatie van een boek over het verleden en heden van De Kinkel. De titel is: ‘Met het oog op De Kinkel’. Het boek bevat tal van interviews met gebruikers en gewone mensen uit Bemmel. Daarnaast is er van 15:00 tot

17:00 uur de laatste ruilbeurs van ‘Bemmel in beeld’

(Jumbo-Historische Kring).

 

Houdt voor het volledige programma en de openingstijden onze facebooksite Beleef Bemmel en onze website www.kerstmarktbemmel.nl de komende tijd goed in de gaten.

Mis het kerstmarkt evenement in Bemmel zowel als deelnemer en bezoeker op 6, 7 en 8 december niet.

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden