15 April Modekoopzondag & Braderie

Like HIER onze facebook pagina

Kerstmarkt Bemmel 2015

Op 13 december vindt in Bemmel weer de traditionele, drukbezochte kerstmarkt plaats in en om het centrum. Natuurlijk zijn er weer de vele kramen met kerst-gerelateerde artikelen, treden op de promenade liefst 7 koren op en is op de Markt weer een grote Proeverij. Hier presenteren 15 ondernemers zich met de lekkerste hapjes en drankjes. Ook is er zowel op zaterdag als zondag in het Kasteel de Kinkelenburg weer een kunst expositie van 14 gerenommeerde kunstenaars. Dit alles onder het mom: Wat goed is moet blijven.

Kinderen staan centraal
Voor kinderen is een kerstmarkt vaak maar saai. Daarom heeft de organisatie dit jaar drie elementen aan de kerstmarkt toegevoegd. Voor het eerst is er “een levende kerststal” en is er ook een mini kinderkermis. Daarnaast is de grote kerstboom op de markt omgedoopt tot wensboom, waarbij kinderen van de deelnemende basisscholen een wens kunnen inleveren, waarvan er een aantal voor de kerstmis in vervulling zullen gaan.

Wanneer wat?
De kerstmarkt met de proeverij en het gehele kindergebeuren is zondag 13 december van 11.00 tot 17.00 uur. Kunst in het kasteel de Kinkelenburg is zowel op zaterdag 12 als zondag 13 december te bewonderen van 11.00 tot 18.00 uur.

Jingle Bell
Voorafgaand aan de kerstmarkt vindt op vrijdag 11 december vanaf 20.30 uur een spetterende feestavond plaats in de grote tent op de markt met optreden van de band NOAH.

Deze kerstmarkt is mede mogelijk gemaakt door garagebedrijf Iwan Hegeman, Lidl Nederland, restaurant Het Wapen in Bemmel, SKAR kinderopvang en met de hulp van leerlingen van het OBC Bemmel.

Kerstmarkt 2015 Bemmel een echte aanrader! Voor meer informatie ga na www.kerstmarktbemmel.nl

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden