15 April Modekoopzondag & Braderie

Like HIER onze facebook pagina

Kerstmarkt 2016

Inschrijving voor de Kerstmarkt Bemmel 2016 al in volle gang!

De inschrijving voor de Kerstmarkt Bemmel, die wordt gehouden op zondag 11 december 2016 is al in volle gang. 
De kerstmarkt belooft ook dit jaar weer een bijzonder evenement te worden. Naast de traditionele kerstmarkt met de vele kraampjes, wordt nu al voor het 4 de jaar de Proeverij op de Markt gehouden. Ook wordt zowel op zaterdag 10 december als zondag 11 december weer “kunst in het Kasteel” in de Kinkelburg gehouden. Zeker aan de kinderen wordt dit jaar extra aandacht gegeven.

Op zondag verwachten we in het centrum van Bemmel weer circa honderd kramen van particulieren, bedrijven en hobbyisten. Natuurlijk is er ook muziek en zullen verschillende koren op de promenade liederen in kerstsfeer ten gehore brengen. Het Kasteel de Kinkelenburg zal op zaterdag en zondag volledig in het teken staan van kunst en op de markt zal weer de succesvolle proeverij Proef Bemmel worden gehouden, waarbij een 16-tal ondernemers weer de lekkerste hapjes en drankjes zullen presenteren. Op de parkeerplaats voor AH komt een kinderplein en er zijn diverse activiteiten binnen het thema “Jong voor Oud”. Mocht u interesse hebben om een of meerdere kraampjes op de kerstmarkt te huren dan kunt u zich inschrijven via de website http://kerstmarktbemmel.nl. Daar vindt u ook alle verdere informatie.
 

De kerstmarkt 2016 is beslist weer een aanrader en wie slim is noteert 10 en 11 december vast in de agenda, zodat u het niet kunt vergeten.

 

 

 

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden