9 December Kerstmarkt !!!

KLIK HIER voor de Kerstmarktpagina

Kerstmarkt

VANAF NU INSCHRIJVEN VOOR KERSTMARKT IN BEMMEL 2018

Wilt u verzekerd zijn van een plaats op de Kerstmarkt Bemmel 2018 dan kunt u zich vanaf nu zowel als hobbyist en handelaar inschrijven. Het evenement vindt dit jaar op zondag 9 december plaats. Het is een van de grootste kerstmarkten in de regio en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

In het centrum staat de traditionele kerstmarkt met meer dan 100 kramen. Zowel hobbyisten als handelaren bieden daar een grote variatie aan kerst-gerelateerde koopwaar aan. Op de Promenade brengen koren kerstliederen ten gehore. Daarnaast is er voor de kinderen weer een groot kinderplein. Op de Markt vindt de grote overdekte Proeverij plaats, waar tegen een kleine vergoeding de lekkerste hapjes en drankjes kunnen worden geproefd en daar staat ook de kerstwensboom. Natuurlijk zijn alle winkels en horecagelegenheden die dag geopend. Parkeren is gratis. Het evenement start om 11.00 uur en duurt tot 17. 00 uur.

Zowel hobbyisten als handelaren kunnen zich voor deze kerstmarkt inschrijven via de website
www.kerstmarktbemmel.nl . Daar vindt u alle informatie over de inschrijving.
De geheel vernieuwde website zal de komende tijd verder worden geactualiseerd met informatie.

Dus zet 9 december maar vast in uw agenda want de kerstmarkt in Bemmel is een echte aanrader zowel voor deelnemers als bezoekers!

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden