15 April Modekoopzondag & Braderie

Like HIER onze facebook pagina

Doorgang 100e Nijmeegse vierdaagse

Doorgang 100e Nijmeegse vierdaagse  door Bemmel op 19 juli 2016

De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks 42.000 wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in Nijmegen en de prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

De 99ste Vierdaagse werd gehouden van 21 t/m 24 juli 2015. Nagenieten van deze Vierdaagse kan nog steeds. Bekijk de foto's van de Vierdaagsefotografen en de afleveringen van de Vandaagse op Vierdaagse in beeld. Ook fysiek kunt u nog nagenieten door deel te nemen aan een van de vele wandeltochten die in Nederland en de grensstreek georganiseerd worden. Kijk voor inspiratie eens op www.wandel.nl.

De 100ste Vierdaagse is van 19 t/m 22 juli 2016. Op onze website staan nu al een aantal besluiten voor wat betreft het limiteringsprotocol voor deze jubileumeditie. Vanaf december zijn de reglementen en inschrijfprocedure te vinden op deze website.

www.4daagse.nl

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden