Creatief Bemmel met Science-Plein

A.S. ZONDAG 17 SEPTEMBER “CREATIEF BEMMEL” MET SCIENCE-PLEIN
A.s. zondag 17 september is het zover. Van 12.00 tot 17.00 uur is er weer een gezellige Koopzondag in Bemmel. Daarnaast is er deze middag een Creatieve Markt met een uniek Science-plein! Dit alles in combinatie met de Wielerronde van Bemmel.

 

KOOPZONDAG EN CREATIEVE MARKT
Ondernemersvereniging ‘Beleef Bemmel’ organiseert samen met Stichting Talento Metissimo een verrassende familiemiddag voor jong en oud (er). Naast de altijd gezellige Koopzondag, inclusief een markt met een grote variatie aan kramen en standhouders, presenteren zich in de Dorpsstraat creatieveling en hobbyisten aan het publiek. Op de Promenade kunnen kinderen weer een gratis knutselwerkje maken. Dit alles onder begeleiding van Makers & Merken en Twanny’s Knutselatelier. 

UNIEK SCIENCE-PLEIN
Nieuw en uniek is het  Science-plein voor jong en oud op de Markt. Science heeft alles te maken met wetenschap en kennis. Dit kunt u zoal verwachten op het Science plein: Een Science-speurtocht, Neon- en Glittertattoo's, Schaak-clinic, Simultaan, Twee Daft Punk Helmen met Programmeren, Bubbelfestijntje, Aquaponics, Hydroculturen, De Felis-Catis, Spring-Rails, Bemmels-Cultuur-uurtje, de nieuwe educatieve Muziek Workshop met Conso & Disso  en nog veel meer. Hopelijk bent u al nieuwsgierig geworden.
Jeugdige muzikantjes mogen een centje bijverdienen. Meld je hiervoor even bij de Infokraam op het Scienceplein! Inlevertijd speurtocht is 15.00 uur.
Om 16.30 uur start de spannende prijsuitreiking van de Science Cultuur Prijs 2017 en de Creatieve Cultuur Prijs 2017. De ondernemers stellen prijzen beschikbaar maar dat blijft nog een grote verrassing. Ze laten niets los. Ze willen eerst de resultaten zien...!

 

OVERIGE INFORMATIE

Ondernemers: Bemmel Creatief: www.beleefbemmel.nl/  en www.facebook.com/centrumbemmel/

Stichting voor o.a. Sience en Cultuur: www.TalentoMetissimo.nl

Wielervereniging: www.twctverzetje.nl/ en www.facebook.com/twctverzetje/

 

Het belooft een gezellig creatieve- en science-inspirerende middag te worden, die u niet mag missen.

Wij heten u van harte welkom!

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden