Creatief Bemmel

CREATIEF BEMMEL 17 SEPTEMBER: WAT GAAN WE BELEVEN? INSCHRIJVEN KAN NOG.

Laat u verrassen op de koopzondag van Bemmel op 17 september van 12.00 tot 17.00 uur want er komt een Creatieve Markt op de Promenade met Scienceplein op de markt! Een reeks gezellige kramen door en voor creatieve hobbyisten en cultuur-scientisten waar jong en oud kunnen verwonderen, speuren, knutselen, musiceren, ontdekken en nog veel meer. Welkom! Het belooft een inspirerende middag te worden.

De ondernemersverenging “Beleef Bemmel” organiseert samen met Stichting Talento Metissimo een verrassende familiemiddag voor jong en oud (er). Er zijn prachtige kramen die uw creatieve talenten inspireren om iets kunstzinnigs te creëren of om u te laten genieten van een stukje wetenschap. Op de Promenade kunnen de kinderen weer aansluiten bij een creatieve workshop, georganiseerd door Makers & Merken.

Let op: Jeugdige musici mogen die dag ook een centje bijverdienen met hun muziekspel: Koffer open en spelen maar, meld je wel even bij de Infokraam op het Science-Cultuurplein! Er is die dag een (korte) speurtocht met 2 hoofdprijzen. Lever je antwoorden in om uiterlijk 15.00 uur en je doet mee! Om 16.00 uur vindt de spannende prijsuitreiking plaats. Wie wint:

De Cultuur-Science Prijs 2017 of De Creatieve-Cultuur Prijs 2017! De ondernemers sloegen de handen ineen en stellen prijzen beschikbaar. Zijn jullie ook zo nieuwsgierig? Hou de kranten in de gaten, iedere week melden we je de laatste ontwikkelingen...

Creatief Bemmel wordt georganiseerd in samenwerking met combinatie met de Wielerronde van Bemmel.

Creatieve hobbyisten en scientisten kunnen nog (net) zich inschrijven voor een prachtige kraam met zeil voor €30,= via: www.peervanderven.nl

Overige informatie:

Ondernemers: Bemmel Creatief: www.beleefbemmel.nl/  en www.facebook.com/centrumbemmel/

Stichting voor o.a. Science en Cultuur: www.TalentoMetissimo.nl

Wielervereniging: www.twctverzetje.nl/ en www.facebook.com/twctverzetje/

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden