Bemmelse Modeweek

Bemmel in de Mode wordt “De Bemmelse modeweek”

 

Wij denken graag in oplossingen en kijken naar mogelijkheden. Dus dingen die we wél kunnen doen. Daarom organiseren we in plaats van Bemmel in de Mode nu “De Bemmelse modeweek”. Van maandag 12 t/m zondag 18 april staat Bemmel in het teken van de mode. Dit inclusief een koopzondag op 18 april van 12:00 uur tot 17:00 uur.

 

Tijdens deze modeweek presenteren alle ondernemers, die normaal gesproken met de modeshow meedoen, hun mode digitaal. De diversiteit spat ervan af. Houdt onze Social-media pagina’s in de gaten, want dit wilt u niet missen! Ook is er een hele mooie win-actie. Bij alle deelnemende bedrijven mag u na een aankoop een kaart invullen en achterlaten. Hiermee maakt u kans op één van de vier Goody bags vol met cadeaubonnen van deze bedrijven. Het centrum van Bemmel zal extra gezellig “aangekleed” zijn, zodat u weer een heerlijke shop-beleving krijgt. Door de onvoorspelbaarheid van COVID-19 en de daarbij behorende maatregelen, kunnen wij nu nog niet inschatten wat de richtlijnen dan zijn. Maar het zal voor iedereen duidelijk zijn dat alle ondernemers én het winkelend publiek de dan geldende maatregelen in acht nemen. Tenzij we in een volledige lockdown zitten, maar daar gaan wij niet van uit!

 

Tot ziens en Beleef Bemmel tijdens “De Bemmelse modeweek”.

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden