8 Juli Smartlappen Festival

Like HIER onze facebook pagina

Bemmel Zingt 2018

“BEMMEL ZINGT” 2018

Zondag 8 juli 2018 staat het centrum van Bemmel weer geheel in het teken van het evenement “Bemmel Zingt”. Na de succesvolle edities van afgelopen twee jaar bruist het centrum deze dag weer van energie. Het wordt weer een combinatie van het Smartlappenfestival, een koop(jes)zondag en een rommelmarkt. Smartlappenfestival Tijdens het Smartlappenfestival treden in het centrum tussen 11.00 uur en 17.30 uur, verdeeld over 5 podia, maar liefst 20 koren op met zo’n 800 deelnemers uit het hele land.  Koopjeszondag  De winkeliers in het centrum zetten deze dag, elk op hun eigen creatieve manier, letterlijk de bloemetjes, boeken, schoenen, kleding, etc. buiten voor hun winkel in de vorm van een koopjesmarkt. De winkels zijn geopend van 12.00 uur t/m 17.00 uur. Rommelmarkt Ook zal weer een rommelmarkt worden gehouden. Geïnteresseerde hobbyisten kunnen voor Euro 25,- een kraam huren. Daarnaast wordt een borg gevraagd van € 5,- i.v.m. het schoon opleveren. Inschrijven hiervoor tegen contante betaling kan t/m zaterdag 24 juni bij: HEMA Bemmel Markt 11 Bemmel  en Buiting Schoenen Dorpsstraat 25 Bemmel Dus zondag 8 juli 2018 bent u weer van harte welkom in het centrum van Bemmel, waar van alles te beleven valt. Natuurlijk is zoals altijd het parkeren gratis en kunt u bij onze horecagelegenheden weer terecht voort een hapje en een drankje. Voor meer informatie: www.slk-lingewaard.nl en www.beleefbemmel.nl

Bemmel Zingt wordt mede mogelijk gemaakt door Café De Roskam, Schoonmaakbedrijf Aalbers, Ristorante Da Giorgio en Het Wapen in Bemmel.

BEMMEL ZINGT OP 8 JULI VAN 11.00 t/m 17.00 UUR, U KOMT TOCH OOK!

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden