15 April Modekoopzondag & Braderie

Like HIER onze facebook pagina

Bemmel in de Mode

Voorjaarsmarkt Bemmel 2016 daar moet je gewoon bijzijn!

Beleef Bemmel op z’n best op zondag 10 April 2016. Dit met de grote voorjaarsmarkt en de inmiddels vertrouwde modeshow in het centrum van Bemmel. De winkels zijn die dag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De braderie biedt weer een grote diversiteit aan kramen met ambachtslieden en marktlui, die een grote variëteit aan artikelen aanbieden. Aan een hapje en drankje is natuurlijk ook gedacht, niet alleen op de voorjaarsmarkt zelf maar ook bij onze lokale horeca, waar u zowel binnen als op de terrassen heerlijk kunt genieten van dit evenement. Diverse ondernemers uit Bemmel zorgen die dag weer voor een spectaculaire modeshow. De allernieuwste trends op het gebied van Schoenen, Kleding en Kapsels voor dames, heren en kinderen zullen op de catwalk aan u worden gepresenteerd. Alle kleding en schoenen zijn direct te bewonderen en natuurlijk ook te koop in onze winkels in het centrum. Deze shows zijn om 13.00 en 15.00 uur. Als klap op de vuurpijl is er nog een super verrassing voor de bezoekers van de modeshows. Daar moet je gewoon bij zijn! Dus neem de zon, je glimlach, je partner, familie en vrienden mee op zondag 10 April naar het centrum van Bemmel dan zorgen wij voor de rest! Rondom het centrum is er volop gratis parkeerruimte.

Voor meer informatie over ons unieke centrum en het gevarieerde winkel- en horeca-aanbod kunt u terecht op onze pas vernieuwde website www.beleefbemmel.nl De ondernemers van Beleef Bemmel.

modekoopzondag 10 april

 

 

Modeshow

 

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden