Bemmel Creatief

BEMMEL CREATIEF 2018
met medewerking van Sigma Magic!

 

A.s. zondag 16 september is het zover. Dan wordt voor de vierde keer het evenement Bemmel Creatief gehouden met een gezellige koopzondag in combinatie met een Creatieve Markt. Ook is er dan weer de wielerronde van Bemmel.


Bemmel Creatief start om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Ondernemersvereniging ‘Beleef Bemmel’ organiseert deze dag weer een verrassende familiemiddag voor jong en oud (er). Naast de koopzondag, inclusief een markt met afwisselende kramen en standhouders, zal op de Markt plaats zijn voor leuke kinderattracties en zal op het terras van Brasserie Bloem de Driestroomband “Jukebox” zorgen voor gezellige muziek. Ook zal deze dag de bekende Bemmelse goochelaar Sigma Magic (Maarten Nijenhuis) zijn kunsten vertonen. Sigma Magic is bekend van zijn tv-optredens bij “Met het mes op tafel” en “Voetbal Inside”. Sigma Magic zal de hele middag aanwezig zijn om het winkelend publiek in verbazing achter te laten. Denk hierbij aan; gedachten lezen, verbluffende kaarttrucs, munten laten verdwijnen en nog veel meer.

 

Op de Promenade kunnen kinderen weer een gratis knutselwerkje maken. Dit alles onder begeleiding van Makers & Merken en Twanny’s Knutselatelier. In de Dorpsstraat is er plaats voor creatieveling en hobbyisten om zich te presenteren aan het publiek.
 

Creatieve hobbyisten kunnen zich nog steeds inschrijven voor een prachtige kraam met zeil voor €25,= via: www.peervanderven.nl

Of in de winkel van Ellen Buiting; Buiting Schoenen, Dorpsstraat 25, Bemmel

 

Overige informatie:

Ondernemers: Bemmel Creatief: www.beleefbemmel.nl/  en www.facebook.com/centrumbemmel/

Wielervereniging: www.twctverzetje.nl/ en www.facebook.com/twctverzetje/

Sigma Magic: www.facebook.com/SigmaMagic/

 

Welkom! Het belooft een gezellig creatief en magische middag te worden!

 

 

 

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden