15 Juni VADERDAGINKOPEN doen !!!

Zaterdag 15 juni gezellig Vaderdag-inkopen doen in Bemmel!

Zondag 16 juni is het Vaderdag en deze dag mag natuurlijk niet worden vergeten. Om de mama’s en kinderen te helpen alle vaders eens extra in het zonnetje te zetten, zorgen de ondernemers van Bemmel dat zaterdag 15 juni in een sfeervol aangekleed centrum de Vaderdaginkopen gedaan kunnen worden. Met een groot en gevarieerd winkelaanbod is er voor elk wat wils. Natuurlijk zijn ook alle horecagelegenheden geopend, zodat het u aan niets hoeft te ontbreken. Op de facebook-pagina Beleef Bemmel worden diverse Vaderdagacties aangeboden. Voor de kleine kinderen staat op de Markt weer een springkussen waarop ze zich, onder toezicht, naar hartenlust kunnen vermaken.

In Bemmel is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar, zodat u zich dar geen zorgen over hoeft te maken. Dus als u gezellig en ontspannen wilt winkelen is Bemmel zaterdag 15 juni “THE PLACE TO BE”. U bent van harte welkom!

Naar het overzicht

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden