Maak kans op een waardebon van €100,-

Kies de klantvriendelijkste ondernemer Bemmel 2018!

De ondernemers van Bemmel doen er alles om u als klant zo goed en mogelijk van dienst te zijn. Klantvriendelijkheid is hierbij een van de belangrijkste pijlers.
Als ondernemersvereniging Bemmel zijn wij natuurlijk erg benieuwd hoe u als klant oordeelt over onze ondernemers.  Daarom willen graag we samen met u via deze online enquete de klantvriendelijkste ondernemer van Bemmel 2018 uitkiezen. Deze prijsvraag loopt van 7.12.2017 t/m 31.01.2018 In Februari 2018 wordt dan bepaald wie de winnaar is en wie zich tweede en derde mag noemen !

U bepaalt de winnaar!

We vragen hierbij uw medewerking  om via onderstaande vragen kenbaar te maken wie volgens u de klantvriendelijkste  ondernemer van Bemmel is. U kunt op alle ondernemingen in Bemmel uw stem uitbrengen kunnen dit kunnen zowel winkels, horeca en dienstverlenende bedrijven zijn

Meedoen kan  door onderstaande lijst in te vullen met eventueel een korte toelichting. Als dank voor uw deelname zullen wij 3 prijzen van elk €100,- verloten

Winnaars Top 3

* Deze velden zijn verplicht.

 

 

Beleef Bemmel verrassend compleet!

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Ondernemers Vereniging Bemmel.

Over Bemmel
Bemmel is een gezellig dorp met ruim 12.000 inwoners. Sinds 2001 is het een van de kernen van de Gemeente Lingewaard. Bemmel geniet internationale bekendheid o.a. door de dweildag. Daarnaast is er tijdens de kermis de jaarlijkse ponymarkt en zijn er nog veel andere evenementen.
Bemmel kent ook vanuit de historie mooie gebouwen met als pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg.
De afgelopen jaren is Bemmel met de nieuwe wijken Klaverkamp, Klein Rome en de Essenpas enorm uitgebreid.

lees meer >>

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden